Snapchat uygulamasını eski haline nasıl çevirebilirsiniz?

0
1.096 Okunma

Snapchat uygulaması, yeni sunduğu güncellemeyle bazı kullanıcılardan tepki topladı.Dizaynını değiştiren uygulama güncellemesinden memnun olmayan kullanıcılar Snapchat’i eski haline döndürmenin yollarını aradı.

Genellikle kullandığımız uygulamaların yeni hallerine alışabilmemiz zaman alıyor. Alışana kadar ise çeşitli şekillerde yeni özellikleri topa tutuyoruz. Bazıları ise bu yeni özellikleri eski haline çevirebilmek için çeşitli yöntemler deniyor.

İlk adımınız uygulamayı telefonunuzdan kaldırmak

Clare James adlı Twitter kullanıcısının açıklamasına göre, iPhone kullanıcıları bu yeni dizaynı eski haline çevirebiliyorlar. Geçtiğimiz Cuma günü bunun ayrıntılarını Twitter üzerinden paylaşan kullanıcı, Snapchat uygulamasının silinmesi gerektiğini ardından ise otomatik güncelleme özelliğinin kapatılması gerektiğini söyledi. Bir sonraki aşama ise uygulamayı tekrar indirmek ve indirdikten sonra şifremi unuttum bölümünden adımları takip ederek yeni bir şifre belirlemek. Bu adımları uygulayan kullanıcı Snapchat’in eski dizaynına döndüğünü tespit etti.

Kulağa ilginç gelen bu yöntem şimdilik işe yarıyor ancak Snapchat bu durumu ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz