DJI Mavic Mini akıllı telefonunuzun boyutunda bir drone

0
226 Okunma
DJI-Mavic-Mini

Drone konusunda profesyonel olan DJI markası karşımıza yeni bir tasarımla geliyor. DJI Mavic Mini adı verilen yeni drone’u ise yalnızca 249 gram ağırlığında ve akıllı telefonunuzun boyutunda. Küçük ancak yüksek performanslı bir drone olan DJI Mavic Mini, şık tasarımıyla beğeni topluyor.

Görüntüleme tekniklerinin gelişmesiyle beraber, kameralar de boyut değiştirdi. Bundan nasibini alan sektör, drone pazarının oluşmasını sağladı. Bu sayede önemli bir sektörün doğuşuna şahitlik ettik. Drone yarışları, drone ile çekilen filmler ve drone fotoğrafçılığı… Hepsi bu sektörü besleyen güçlü damarlar haline geldi. Bu noktada sektörün lider isimleri arasında yer alan DJI farklı özellikleri ve minik olmasıyla kendisini gösteren yeni bir drone tanıttı.

DJI-Mavic-Mini

DJI Mavic Mini özellikler

DJI Mavic Mini‘nin özelliklerine bakıldığında ise ailenin büyüklerinden neredeyse pek bir farkının olmağı görülüyor. 249 gram ağırlığında olan cihaz, 4 km’lik bir menzile sahip. Bununla beraber 2.7K çözünürlükte saniyede 30 kare video çekebiliyor. Drone kullanmaya yeni başlayanlar için çok yeterli olan bu özelliklerin yanında ürünün 12 MP’lik bir sensörü bulunuyor. Ancak gelişmiş kaza önleme sisteminden feragat eden DJI, acemi drone kullanıcılarının daha dikkatli olması gerektiğini söylüyor adeta.

Mavic Mini, 30 dakikalık uçuş süresiyle hiçte düşük bir performans sunmuyor. Aksine yeterli olan bu uçuş süresi, diğer drone’lara benziyor. Bununla birlikte, uçuş deneyimini geliştirmek için telefonunuzu yerleştirebileceğiniz bir düzenekle beraber geliyor. Bu sayede isterseniz akıllı telefonunuzu da kullanabiliyorsunuz.

Minimal AirPix drone selfielerinizin baş kahramanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz