Sosyal medya gündemi: Whatsapp son görülme özelliği kalktı mı?

0
219 Okunma
Whatsapp son görülme özelliği kalktı mı?

Telefonlardan atılan kısa mesajlar özelliğini farklı bir boyuta taşıyan WhatsApp, akıllı telefonlar için önemli bir mesajlaşma uygulaması. Facebook’un satın almasıyla farklı özellikleri bünyesine katan popüler uygulama dünden beri sosyal medyanın gündemini meşgul ediyor. Peki kullanıcıların merak ettiği şey: Whatsapp son görülme özelliği kalktı mı?

Dünden beri neredeyse her sosyal medya platformunda Whatsapp son görülme özelliği kalktı mı? sorusunu görüyoruz biz de bu konuyu araştırdık. Bildiğiniz gibi popüler mesajlaşma uygulamasının Gizlilik bölümünde son görülme, durum ve profil fotoğrafı gibi değişkenleri gizlediğiniz ya da istediğiniz kişilere açabildiğiniz seçenekler bulunuyor.

Whatsapp-son-gorulme-özelligi-kalkti-mi

Whatsapp son görülme özelliğine nasıl ulaşılır?

Ancak dünden beri son görülme özelliğinin kaldırıldığı konuşuluyor. Aslına bakılırsa ne şirket tarafından ne de uluslararası basında böyle bir haber bulunmuyor. Son güncellemeden önceki güncelleme ile kullanıcılarda yaşanan bu sorun, yeni gelen bir güncelleme ile çözülmeye çalışılan teknik sorunun, ne zaman çözüleceği belirsiz. Söz konusu sorun bazı kullanıcılarda düzelmiş durumda. Bunun yanında, Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Son görülme adımlarını takip edip bu özelliği tekrar aktif edebilir ya da özellik açıksa kapatmanız mümkün.

İşte WhatsApp’ın Türkiye’deki kullanıcı sayısı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz