Dr Mario World iOS ve Android için geliyor!

0
647 Okunma

Super Mario’yu prensesten kurtarmaktan sıkılanlar 90’lı yıllarda Dr. Mario ile stres atıyordu. Mario’yu doktor olarak gördüğümüz oyun tetris mantığında oynansa da amaç aynı renk kapsülleri üst üste getirip ekranda bulunan üç mikrobu yoketmekti. Aradan yıllar geçti, Dr. Mario atarilerden sonra Nintendo 64, 3DS ve Wii U’da da oynanmaya başlandı. Yakın zamanda ise Nintendo oyunun akıllı telefonlara geleceğini duyurdu. Dr Mario World yaz aylarının başında iOS ve Android platformlarında oynanabilecek. 

Ücretsiz olacak olan oyunun içinde tabiki oyun içi satın alma seçenekleri bulunacak. Dr Mario World ilk olarak 60 farklı ülkede piyasaya sunulacak ancak ilerleyen zamanda oyun diğer ülkelerde de indirilebilecek. 

Mario Kart Tour ertelendi

Super Mario severler bir süredir Mario Kart Tour oyununun satışa sunulması bekliyordu. Hatta son bilgilere göre oyun mart ayında piyasaya sürülecekti. Ancak, Nintendo Dr Mario World oyununu müjdelediği açıklamasında Mario Kart Tour’un yaza ertelendiğini duyurdu. Şirket erteleme sebebinin oyunun kalitesini artırmak olduğunu söyledi. Nintendo, Mario Kart Tour’u piyasaya sürmeden önce gereken tüm genişletmeleri yaptığından emin olmak istiyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz