Drone fotoğrafçılığı : Yılın en iyi kentsel drone fotoğraflarına bayılacaksınız!

0
225 Okunma
Drone fotoğrefçılığı: Kule

Drone fotoğrafçılığı, inanılmaz  derece etkileyici bir sanat biçimidir. Sadece birkaç yıl gibi kısa bir dönem önce, aşağıda gördüğümüz bazı görüntüleri yakalamak imkansız olurdu. Şimdi ise tüm güzelliğiyle karşımızda! Aşağıda bulunan fotoğraf koleksiyonu, şu ana kadar 2018’in en iyi şehir drone fotoğrafçılığını gözler önüne seriyor. Yılın en muhteşem enstantanelerinden bir bakış için galerimize bir göz atın.

Drone fotoğrafçılığı: Deniz Şehri, Haeundae, Busan, Güney Kore

 

Kentsel drone fotoğrafçılığı, çok değerli. Fotoğrafçılar, yeni açılardan birçok kentsel yapıya inşa edilen genellikle abartılı geometrik kalıpları keşfetmek için droneları kullanıyor.

 

 

Drone fotoğrafçılığı: Michelangelo da Vinci’nin Kayıp Uçakları

Son zamanların büyüleyici şehir dronu fotoğrafçılığı, modern şehir manzaralarının soyutlanmasında rol oynuyor. Sokakları ve yapıları belirsiz düz geometrik çizgilere çevirirken, diğer çalışmaların mükemmel anlık anlarda yakalanabilecek en basit enstantane olanaklarından yararlanmasını kolaylaştırıyor.

Drone fotoğrafçılığı: Kule
Kule

Özellikle, fotoğrafçı Bryan Dumas’ın New York’taki Central Park adlı bir dizi fotoğrafı, kış mevsiminden aynı açı ve perspektifi kullanarak bu ikonik konumun mevsimlerdeki değişimini göstermekte. Fotoğrafların çarpıcı ikilisi, şehrin merkezinde yer alan bu vahaların, yemyeşil canlı bir bahçeden, kısa bir mevsimsel kayma ile karlı bir beyaz manzaraya dönüştüğünü güzel bir şekilde yansıtmakta.

 

 

Central Park Kar Yağışı
Şehrin içinden yılan

 

Brooklyn Köprüsü
Kütüphane

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz