Dropbox güvenli şifre için yeni bir uygulama yayınladı

0
276 Okunma
Dropbox guvenli sifre-01

Dropbox güvenli şifre için oluşturduğu uygulamasının beta sürümünü Google Play Store’da Dropbox Passwords uygulaması adıyla yayınladı. Yeni uygulamanın, oturum açma kimlik bilgilerini otomatik olarak doldurma özelliği sağlayacak çeşitli özellikler kazandığı söyleniyor.

Bunların yanında bir de internet sitelerindeki kullanıcı adı ve şifreler gibi standart şifre yönetim araçları sağladığı görülüyor. Güçlü bir şifre oluşturma ve çeşitli cihazlarda şifrelerin senkronizasyonu gibi özellikler de Dropbox Passwords uygulaması tarafından sunuluyor.

Dropbox guvenli sifre-01

Dropbox güvenli şifre için yeni bir uygulama

Bu uygulamanın açıklaması, bir kullanıcının kimlik bilgilerinin şifrelemesiyle saklandığını ve böylece parolalara yalnızca kullanıcı tarafından erişilebileceğini belirtiyor.

Uygulama kullanıcılarının parolasını üçüncü kişilerden korumaya yardımcı olmak için düşünülmüş. Dropbox Passwords uygulaması için kullanıcılara ayrı bir kullanıcı adı ve ana şifre gerekip gerekmediği henüz belli olmasa da kullanıcılar Dropbox hesaplarına erişmek için kullandıkları kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapabiliyor.

Şu anda kullanıcılar akıllı telefonlarından iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirebiliyor veya bu özelliği etkinleştirmek için kullanıcıların farklı bir cihazda oturum açmak istiyorlarsa USB bağlantı noktasına fiziksel bir USB güvenlik anahtarı takmaları gerekiyor.

Özelliği etkinleştirmek için SMS Mesajları aracılığıyla gönderilen kodları kullanabilir veya bir uygulama aracılığıyla iki faktörlü kimlik doğrulamada etkinleştirebilirsiniz.

Photoshop kullananlara kötü haber: Tespit edilebiliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz