Dünyanın en ince bilgisayar standı: MOFT Z

0
404 Okunma
bilgisayar standi

Alacağımız bir kılıf bilgisayarımızı korurken, bilgisiyar standı gibi ürünlerle de bilgisiyarımızın yüksekliğini ayarlayabiliyoruz. Dünyanın en ince bilgisayar standı olarak karşımıza çıkan MOFT Z, istediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz boyuyla kullanıcılara sesleniyor.

bilgisayar-standi

İstediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz bilgisayar standı

Dizüstü bilgisayarlar artık hayatımızın vazgeçilmez araçları haline gelmiş durumda. İstersek kucağımızda istersek bir masada istediğimiz şekilde rahatlıkla kullanabildiğimiz bu cihazlar için üretilen aksesuarlar da kullanım deneyimini geliştirebiliyor. 25 derece 45 ve 60 derece olarak ayarlanabilen bu standın çok ince olması en belirgin özelliği olarak karşımıza çıkıyor.

Kullanmadığınız zamanlarda katlayıp kitap rafında saklayabileceğiniz bu ürünün, katlandığında görünmez hale geldiğini söyleyim. O motto ile yola çıkan MOFT kredi kartı kadar ince olacak şekilde tasarlanan katlanabilir stand, kapatıldığında dizüstü bilgisayarınızın arkasına yapışıyor ve pratik olarak kayboluyor.

Kickstarter üzerinden fonlamayla destek toplayan ürünün, yaklaşık olarak 335 bin dolarlık desteği kaptığını söyleyelim.

Farklı açılardan durulduğunda kolay kullanım sağlayan ürünün, ayakta durulduğu sırada açık bir şekilde kullanmak mümkün. Bilgisayarınızı 25 cm kadar yüksek kullanmayı sağlayan bu açık pozisyonun dışında bir de yukarıda söylediğimiz gibi ayarlanabildiğini belirtelim.

2020 iPad Pro MacBook’un yerini alabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz