Twitter yeni özelliği ile ipleri kullanıcıların eline veriyor

0
396 Okunma
twitter-da-artik-tweetlere-kimlerin-yanit-verecegini-belirleyebilecegiz-1

Twitter artık kontrolü daha çok kullanıcılara veriyor. Tweetlerine tüm kullanıcılar tarafından yanıt verilmesini istemeyen kişiler artık bu imkana sahip olabilecek. Twitter yeni güncelleme ile tweetlere yanıt vermek için üç farklı konuşma türü tanıtacak: Açık, Topluluk ve Davetiye ile. Böylece ipler kullanıcıların elinde olacak.

Dünyanın her yerinden insanların istedikleri bir konu hakkında yorum yapabildiği ve bunu milyonlara duyurabilme imkanı olduğu platformun yeni özelliği henüz test aşamasında. Üç farklı konuşma türü tanıtan Twitter’da ‘Açık’ seçeneğinde herkesin tweetlerinizi görmesine ve yanıtlamasına izin vermiş oluyorsunuz.

İkinci seçenek olan Topluluk’ta ise takip ettiğiniz ve tweette bahsettiğiniz herkes size yanıt verebiliyor.

Son olarak Davetiye seçeneğinde yalnızca tweette bahsettiğiniz ve konuşmaya dahil olmasını istediğiniz kişiler yanıt verebiliyor.

twitter-da-artik-tweetlere-kimlerin-yanit-verecegini-belirleyebilecegiz

Tweetlere yanıt verme üç şekilde olacak

Bu seçenekler arasında ikinci ve üçüncü seçeneği seçerseniz, yabancılardan herhangi bir yanıt almanız mümkün değil. Instagram’da da gönderilerini yoruma kapatan kişilerin bu özelliği çok iyi karşılayacağını tahmin etmek zor değil. Yani Twitter’da rastgele kişilerle tartışmak istemiyorsanız, Topluluk veya Davetiye üzerine olan bu iki seçeneği seçmelisiniz.

Son zamanlarda sık sık yeni güncellemeleriyle haber olan Twitter test aşamasında olan bu özelliğini ne zaman kullanıma sunacak henüz bilinmiyor.

2020 iPad Pro MacBook’un yerini alabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz