Dünyanın en küçük renkli yazıcısı karşınızda

0
664 Okunma
Dünyanın en küçük renkli yazıcısı

Dünyanın en küçük renkli yazıcısı olarak konumlandırılan ürün, deriye bile baskı yapacak kadar güçlü olarak tanımlanıyor.

Yazıcılar bir neslin gerçekten de kurtarıcısı haline gelmiş cihazlardı. Ancak teknolojinin de gelişmesiyle yazıcılar iyice fonksiyonel hale gelmeye başladı. Farklı renkler ve görevlerden tutun da çeşit çeşit boyutlarda yazıcılara ulaşmak mümkün. En kullanışlı yazıcılar arasında ise şüphesiz mobil olarak kullanım sağlayan minik yazıcılar bulunuyor.

Indiegogo‘da dünyanın en küçük renkli yazıcısı olarak konumlandırılan ürünün boyutu ise gerçekten de avuç içine sığacak kadar. 72 x 51 x 68mm boyuta sahip mini yazıcı, farklı birçok dokuya baskı yapabildiği iddiasıyla yola çıkıyor. Geleneksel yazıcılardan farklı olan bu ürün, oldukça pratik olmasıyla diğer yazıcılardan ayrılıyor.

dünyanın en küçük renkli yazıcısı

Dünyanın en küçük renkli yazıcısı mobil cihazlarla kolayca bağlantı kuruyor

PrinCube adı verilen cihaz, hareket halindeyken seçtiğiniz yere sorunsuz baskı yapabiliyor. Yalnızca kağıt değil aynı zamanda, metal ve deri yüzeylere de baskı yapabiliyor. Örneğin, bilgisayarınız için bir tasarım düşünüyorsunuz, PrinCube ile kolayca bir baskı yapabilirsiniz.

Ürünün geliştiricisi TheGodThings eğer bir dövmenin sizde nasıl duracağını merak ediyorsanız, derinize de baskı yapabileceğinizi söylüyor. Hem de sağlığınıza bir zararının dokunmayacağının garantisini de sunuyor. Ürünün teknik detaylarına bakıldığında ise 1,200 dpi kalitesinde çıktılar sunduğunu görüyoruz. 6 saat kadar aktif kullanım sağlayan PrinCube, USB Tip-C portu ile şarj oluyor.

dünyanın en küçük renkli yazıcısı

Ürünün en önemli özelliklerinden birisi de iOS ve Android cihazlar ile bağlantı kurarak çalışabiliyor olması. Indiegogo’da kısa süre içinde yaklaşık 1 milyon 800 dolarlık bir fon toplayan ürünün kasım ayında satışta olacağı tahmin ediliyor. Ürün hakkında detaylı inceleme yapmak isterseniz bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Yapay deriden üretilen ilginç telefon kılıfı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz