Razer pembe serisi oyunseverlere sesleniyor

0
939 Okunma
Razer pembe serisi

Bildiğiniz gibi birçok oyuncu bilgisayarı ve aksesuarı üreten Razer, sevgililer gününe özel bir seri çıkartmıştı. Bu seri ile beraber pembe renginin çok tatlı bir tonuyla, dizüstü bilgisayardan, oyuncu mouse’una oradan da klavyeye kadar birçok aksesuar da bu kapsamda pembe rengine bürünmüştü. Razer pembe serisiyle tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

14 Şubat 2019 tarihinde satışa sunulan Razer pembe serisi karşımıza geliştirilmiş versiyonuyla geliyor. Normalde, daha düşük bir versiyonu sunulan dizüstü bilgisayarını ışık hızına çıkaran şirket, Razer’s Blade 15 ile aslında sadece kadınların değil pembe rengini seven erkeklere de hitap edebilir zira sunduğu özellikler bir dizüstü bilgisayarın sunacaklarının çok ötesinde konumlandırılıyor.

Razer pembe serisi

Bu seri ise karşımıza bir kampanya kapsamında çıkıyor. Meme Kanseri Araştırma Vakfı için şirketin #QuartzForACause kampanyasını destekliyor. Şirket ekim ayında meme kanseri araştırmalarını desteklemek amacıyla telefon kılıfları üretmiş ve buradan gelen gelirlerin yarısını da bağış yapmıştı.

Razer pembe serisi

Razer pembe serisi hangi özelliklerle geliyor?

Razer , “ışık hızında” çalışan optik anahtarlara sahip bir klavyeyi sunan ilk dizüstü bilgisayar üreticisi olduğunu söyleyerek, yeni pembe serisinde de bunu kullandıklarını söylüyor. Daha az gecikme sunan bilgisayar, oyuncuların gözdesi de olacak.

GeForce RTX 2070 Max-Q veya 2080 Max ile donatılan üst seviye yapılandırmalarda bulunan ultra hızlı 240Hz 1080p ekranlarla eşleştirildiğinde oldukça başarılı olan Razer, Razer’s Blade 15, bu noktada beklentilerin çok üstüne çıkacak gibi duruyor.

Razer pembe serisi

İyi amaçlar dahilinde pembe serisine yeni eklemeler yapan Razer, Quartz Pink’deki yeni Razer Blade 15, şirketin Base modeline dayanıyor ve Intel 9. nesil Core i7-9750H CPU, Nvidia GeForce RTX 2060, 16GB RAM, Thunderbolt 3 ve 512GB SSD özelliklerine sahip. Türkiye’de resmi bir satışa sahip olmayan ürünün 1.999 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor. Ürünleri incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Instagram takipçi gruplandırma özelliği geliştiriyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz