Dyson’dan üç modelli İstanbul çıkartması!

0
382 Okunma

Dyson, yeni teknolojilerle geliştirdiği üç yeni ürününün Türkiye lansmanı gerçekleştirdi. Basın mensupları için düzenlenen etkinlikte Pembe Teknoloji olarak biz de Dyson’ın yeni teknolojilerini birinci ağızdan dinledik.

Geçen yılın sonunda Türkiye ofisini açan Dyson, yeni ürünlerini Türk tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda üç yeni ürün, düzenlenen etkinlikte görücüye çıktı. Ürünlerin tanıtımı Dyson Floor Care ve Robotik Başkan Yardımcısı John Churchill tarafından yapıldı. Tanıtımın ardından, katılımcılara, oluşturulan deneyim alanında tüm bu ürünleri deneme imkanı verildi.

Etkinlikte katılımcıları Dyson mühendisleri tarafından tasarlanan eğlenceli bir müzik aleti karşıladı. Karşılamanın ardından basın toplantısında konuşan Churchill, “Türkiye’deki operasyonlarımızı genişletmek ve geleceğin teknolojisini Türk tüketicilerle buluşturmak bizim için çok heyecan verici. Türkiye, potansiyeli çok yüksek ve Dyson için oldukça önemli bir pazar” dedi.

Dyson etkinliğinde toplamda üç yeni ürün tanıtıldı. Dyson Airwrap saç şekillendirici, Dyson Pure Hot+Cool hava temizleyici ve Dyson V11 kablosuz süpürge tanıtılan yeni ürünler arasında yer aldı.

Şimdi Dyson’ın yeni ürünlerine yakından bakalım.

Dyson yeni modellerini tanıttı!

İlk olarak tanıtılan Airwrap saç şekillendirici, saçı fazla ısıya maruz bırakmadan hava kullanarak şekillendiriyor. Makine, yoğun ısı hasarına çözüm bulabilmek için Coanda etkisi adı verilen bir aerodinamik olguyu kullanarak havayı ısı ile birleştiriyor. Böylece saçlar yüksek ısı zararından korunuyor.

Saç şekillendiricinin ardından sahneyi hava temizleyicisi aldı. Yeni Pure Hot+Cool hava temizleyici, kış aylarında ısıtma, yaz aylarındaysa soğutma sağlayarak ev sakinlerinin hayatını daha kaliteli hale getiriyor. Ürün, kışın uzun süreli ısı dağılımı ve yazın serin hava akışı için, Air Multiplier teknolojisi ve termostat ısı kontrolünü kullanarak otomatik olarak odayı hedef sıcaklıkta tutuyor. Temizlenen havanın yayılımı için güçlü bir hava akışı yaratıyor.

Son olarak sahneye V11 kablosuz süpürge çıktı. Toz, alerjin ve bakterileri yok eden sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak istiyor. Partikülleri ortadan kaldıran süpürgenin yapılan çalışmalarla 60 saat boyunca kesintisiz çalışabildiğini açıklandı.

Her şey sağlık için!

Son TMMOB verilerine göre ülkemizde yaşayan en az 60 milyon insan kirli hava soluyor. Dünya Sağlık Örgütü’ne göre kirli havada bulunan partiküller; inme, akciğer kanseri ve kalp hastalığı gibi hastalıklar nedeniyle gerçekleşen ölümlerin üçte birine sebep olabiliyor. Şirket de hem V11 kablosuz süpürgesi hem de Pure Hot+Cool hava temizleyicisiyle insanların temiz hava solumasına yardımcı olmak istiyor. Hava temizleyici alerjin ve zararlı maddeleri tespit edip önemli bir kısmını hapsederken, elektrikli süpürge doğrudan alerjen ve bakterileri yok ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz