Şimdiye kadarki en küçük ev sinema projeksiyon cihazı ile tanışın!

0
590 Okunma

Evde sinema keyfi yaşamak şimdi eskisinden çok daha kolay. Satın alacağınız bir projeksiyon sistemiyle birlikte evde gerçek bir sinema deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu sistemlerin ortak bir özelliği var. Hepsi benzer boyutlara sahip. Ancak ev sinema projeksiyon cihazlarının en küçüğü PHOS rakiplerinden ayrılan boyutlar ile geliyor.

En küçük ev sinema projeksiyon cihazı!

PHOS küçük boyutlarıyla diğer projeksiyon aletlerinden ayrılıyor. Evde aynı zamanda bir dekorasyon ürünü olarak da kullanılabilen PHOS, kapsül şeklinde çerçevesiyle dikkat çekiyor. Döner yapıdaki ürün mat metal renkle karşımıza çıkıyor. Altındaki mermer kısım da ürünün çok daha şık olmasına yardımcı oluyor. Dikey olarak duran projektör oldukça küçük bir alan işgal ediyor. Minimal yapıdaki ürün yalnızca uzaktan kumandayla birlikte geliyor.

Wi-Fi üzerinden internete bağlanan cihaza bu şekilde medyaları yüklemek mümkün. Cihazı kullanabilmek için bir hoparlöre bağlamak gerekiyor.

Şimdilik konsept olan bu ürün ilerleyen yıllarda evde sinema keyfinin hangi boyuta geleceğinin en net göstergelerinden biri.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz