Dyson V11 kablosuz süpürge ile sağlıklı yaşama giriş

0
1.022 Okunma

Hava kirliliğini her geçen gün arttığı günümüzde, evlerdeki havanın temiz ve sağlıklı olması son derece önemli. Bunun için birçok teknoloji bulunuyor. Bu teknolojilerden biri de elektrikli süpürge kavramını bir adım öteye götüren Dyson V11 kablosuz süpürge.

V11 hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki inceleme videomuza göz atabilirsiniz. Ancak, okumak isterseniz tüm detaylar videonun altında sizleri bekliyor.

Evinizi akıllandıran Dyson V11 süpürgeyi inceledik

Dyson V11 kablosuz süpürge kullandıkça öğreniyor

TMMOB 2019 verilerine göre, ülkemizde yaşayan en az 60 milyon insan kirli hava soluyor. Bu yüzden ev bakım teknolojilerinin iç mekan kirliliğine çözüm bulması son derece önemli.

Dyson V11 kablosuz süpürge, 315 mühendis, 32.500’den fazla prototip ve on yıldan uzun süren geliştirme çalışmalarının sonucunda tasarlanan kablosuz süpürge ve dijital motorun bir sonucu olarak ortaya çıktı. Süpürgede bulunan sistem, hücre kapasitesini ölçüyor ve zamanla ne kadar kullanıldığının algoritmasını hafızasına alıyor. Zemin tipini, temizlik modunu ve başlığı hesaplayarak geri kalan çalışma süresini kendisi buluyor.

Kablosuz süpürgenin en dikkat çeken özelliği kullandıkça öğreniyor ve gerekli ayarlamaları kendi başına yapıyor olması.

Yüksek tork temizleyici başlığa özgü olan DLS sistemi, süpürge başlığındaki direnci saniyede 360 kez kontrol ediyor. Halılarla sert zeminler arasındaki emiş gücünü değiştirmek için motor ve bataryanın mikro işlemcileriyle otomatik olarak iletişim kurarak halıların derinlemesine temizlenmesini ve sert zeminlerde çalışma süresinin artmasını sağlıyor.

Süpürgenin sert naylon fırçaları, dipteki kirleri çekmek için halının en derinlerine iniyor.

Sahip olduğu LCD ekran ile kullanıcısına gerçek zamanlı akıllı raporlar veren süpürge, böylece temizlik konusunda daha faza kontrol sağlıyor.

Ekran, aynı zamanda optimum performans için filtrelerin temizlenmesi gerektiği zamanı hatırlatır ve herhangi bir tıkanıklık yaşanması durumunda ve nasıl temizleneceği konusunda bilgilendirir.

Dyson’ın en güçlü pil takımı, daha fazla emiş gücü sağlamak için nikel-kobalt alüminyum katotuyla artık 7 kat daha yüksek kapasiteye sahip.

Dyson V11 kablosuz süpürge batarya ve kontrol sistemi, kalan çalışma süresini ölçmek için birlikte çalışıyor. Sistem, odanın kapasitesini ölçer ve kalan çalışma süresini hesaplamak için kullanıcının makinesinin zaman içinde nasıl çalıştığını öğrenen bir algoritma kullanıyor. Görüntülenen bu zaman temizlik modunu, aleti ve zemin tipini dikkate alarak hesaplanıyor.

Son olarak, tamamen kapalı filtreleme sistemi ile gelen süpürge, temiz havayı açığa çıkarıyor ve  0,3 mikron kadar küçük parçacıkların yüzde 99,97’sini yakalanmasını sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz