Eski model televizyonlarda artık Netflix yok

0
585 Okunma

Teknoloji devi Samsung, artık bazı eski model televizyonlarda kullanıcı sayısı oldukça yüksek Netflix‘in kullanılamayacağını açıkladı.

netflix ile ilgili görsel sonucu

Güney Koreli şirketin internet sitesinden yaptığı ama daha sonra kaldırdığı açıklamasında, 1 Aralık’tan sonra bazı eski model Samsung televizyonlarda Netflix desteğinin kalkacağı ifade edildi. İngiltere merkezli haber sitesi Independent‘te yazılana göre buna gerekçe olarak “teknik zorlukları” gösteren şirket, Netflix‘le uyumlu cihazların listesini yayımladı fakat yine bir süre sonra bu listeyi de sitesinden kaldırdı.

samsung netflix ile ilgili görsel sonucu

Independent, desteğin kalkacağı televizyonlarda Netflix izlemek için Apple TV, Chromecast, oyun konsolları ve set üstü kutuları gibi ek cihazların kullanılması gerekeceğini yazdı. Şirket açıklamasında, “Bu cihazlardan birine sahipseniz, televizyonunuzda Netflix‘i izlemeye devam edebileceksiniz” ifadelerini kullandı.

Herkesin hoşuna gidecek WhatsApp yeniliği

Netflix de doğru olduğunu kabul etti

İnternetten dizi ve film hizmeti veren Netflix, İngiliz MailOnline sitesine değişikliği doğruladı ancak bundan az sayıda kullanıcının etkileneceğini açıkladı. Şirket, bu kullanıcılara uyarı gönderildiğini duyurdu.

samsung netflix ile ilgili görsel sonucu

Şirket sözcüsü “2 Aralık’tan itibaren teknik zorluklar nedeniyle Netflix az sayıdaki eski cihazda desteklenmeyecek” dedi. Netflix, kısa bir süre önce şifre paylaşımını sınırlamaya yönelik önlemler üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

https://pembeteknoloji.com.tr/en-cok-indirilen-sosyal-medya-uygulamalari-aciklandi-21451/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz