Dyson yine en iyisini yaptı! Hava temizleyici kulaklık Dyson Zone tanıtıldı

0
558 Okunma
dyson zone

Çalışmaya başladığı her alanda en iyisini çıkarmayı başaran Dyson; bu kez bir kulaklık ile karşımızda. 6 yıldır çalışmaları süren muhtemeşen kulaklık nihayet sonuçlandı. Yeni kulaklık, özellikllerinin yanı sıra bir hava temizliyiciye sahip. İşte Dyson Zone hakkındaki tüm detaylar.

Dyson Zone müzik zevkini temiz hava ile birlikte sunacak

dyson zone

Tasarım olarak bilim kurgu filmlerinden fırlatılmış bir görüntüye sahip kulaklık, şehir hayatının kirli havasından sizi korumayı hedefliyor. Genellikle süpürge ve kişisel bakım aletleri ile ön plana çıkan marka; bu dahiyane kulaklık çok ses getirecek. Giyilebilir teknoloji tarafında ilk ürünü ortayan koyan marka buna unutulmaz özelliklerde vermiş. Klasik bir kulaklıktan alabileceğiniz özelliklerin yanı sıra hava temizleyici özelliği de bulunan kulaklık; temiz nefes ve temiz bir sesi aynı anda sunuyor. Kulaklıklığın özelliklerine geçmeden önce Jake Dyson tarafından yapılan açıklamaya yer verelim. Açıklama şu şekilde;

“Hava kirliliği küresel bir sorun. Gittiğimiz her yerde bizi etkiliyor. Evlerimizde, okulda, işte ve seyahat ederken, ister yürüyerek, ister bisikletle, ister toplu taşımayla, ister özel ulaşımla. Dyson Zone, hareket halindeyken soluduğunuz havayı temizler. Yüz maskelerinin aksine, yüksek performanslı filtreler ve iki minyatür hava pompası kullanarak yüzünüze dokunmadan temiz hava sağlar. Altı yıllık geliştirme sürecinin ardından, her yerde saf hava ve saf ses sunmaktan heyecan duyuyorum.”

dyson zone

500’ünüzerinde protip ve çeşitli araştırmalar sonucu ortaya konulan Dyson Zone; aktif gürültü önleme özelliğine sahip. Bu yüksek ses kalitesi beraberinde neodim elektro akustik sistem ile birleşerek; sanatçının sesini neredeyse birebir duymanıza imkan tanıyor. Yüksek kalite müzik dinlmeye doyamayacağınız kulakllık 3 farklı moda sahip. Bunlar; izolasyon, konuşma ve şeffaf. Modlar sayesinde kulaklıklığınız hiç çıkarmadan uzun bir gün geçirebileceksiniz. Bluetooth ile bağlantı kurulan kulaklığa dair henüz daha detaylı özellikler ortaya çıkmadı.

Asıl dikkat çeken hava temizleme tarafında ise sizi şaşırtacak özellikler var. İvme ölçer sayesinde hareketinizle birlikte başlayan 3 seviyeli hava temizleme işlemi size tamamen temiz bir hava sunuyor. Şehir gazlarıi polenler ve çeşitli hava yolu ile bulaşan hastalıklar filtrenin diğer tarafında kalıyor. Konuşmalarını direkt olarak algılayabilen kulaklık sadece konuşma sırasında mikrofonu etkinleştirir.

Instagram hashtag kullanımı değişiyor! İşte yeni dönem

Pil konusunda henüz bir detay verilmeyen Dyson Zone; sonbaharda piyasaya sürülecek. Kulaklık sektörüne farklı bir giriş yapan Dyson’ı heyecanla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz