Miravac akıllı robot, kuzeni Roomba’dan daha iyi!

0
311 Okunma

Roomba ilk robot olabilir, ancak Miravac‘ın hedefi daha iyi olmaktır. Daha güçlü bir motora sahip olan ve sadece dağınık ve temiz olmayan insan tarafından değil aynı zamanda evcil hayvan tarafından bırakılan kirleri almak üzere kalibre edilmiş olan Miravac, daha iyi, daha yetenekli, ince ayarlanmış ve uygun fiyatlı bir robot vakumudur ve önemli ölçüde daha iyi performans gösterir.

Miravac‘ın robot elektrikli süpürgeleri, patlamış mısırdan evcil hayvan kürküne kadar her şeyi toplayıp zemini etkin bir şekilde temizleyebilen, 1800 Pa emiş basıncına sahip güçlü bir motorla çalıştırılıyor. Dahili saç ve kürk sensörü, tüy yumağı ve toz tavşanlarını algılarken, ince form faktörü, kanepelerin ve yatakların altında kolayca kaymasını sağlar. Tüm tozlarınız, Miravac’ın turunu tamamladıktan sonra çöp kutusuna kolayca boşaltabileceğiniz ayrılabilir bir tepsi içinde toplanır.

Şarj kapasitesi nedir?

Robo-vakum, odanızı süpürme ve silme için belirli şekillerde programlanabilir. Bir uçurum sensörü vakumun platformlardan, asma katlardan, balkonlardan veya merdivenlerden düşmesini önlerken, görünmez duvarlar ve kordonların Miravac’a girmesini engelleyebilirsiniz. Vakum bağımsız olarak çalışır ve temizleme zamanlarını, vakumun yerleştirme istasyonundaki kontrolleri kullanarak veya Miravac, uzaktan kumandası ile kullanmak için programlanabilir. Elektrikli süpürge çalışmaya başlar, zeminden ve emiş ağzına her türlü pislik ve tozu fırçalar, bittikten sonra veya dışarı çıktıktan sonra şarj ünitesine kendiliğinden girmeden önce tek bir şarjla yaklaşık 2 saat çalışır.

Miravac’ın robot süpürgeleri normal katlar ve halı döşemeler için tasarlanmış iki ayrı modelde gelir. Döngü modeli, süpürgelerin yanı sıra kuru paspasları süpürürken, Swerve halıyı süpürdüğü gibi temizler ve halıdaki yoğun liflerin içindeki kiri dışarı çeker.

Akıllı su şişesi kendini temizliyor!

Miravac Loop ve Swerve, belki de sınıflarındaki en yetenekli, güçlü ve uygun fiyatlı robot süpürgelerdir. Özel ortamlarına uyum sağlamak için tasarlanan Miravac elektrikli süpürgeleri, son teknoloji ürünü turbo vakumlu motorları ile birkaç çentik performansı artırıyor.

Tasarımcı: Miravac

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz