Twitch abonelik ücretine zam geldi!

0
264 Okunma

Twitch dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olma özelliğini koruyor. Buna ek olarak popüler dijital yayın platformu, kullanıcılara, yayın kanallarına destek olabilmeleri için abonelik olabilme imkanı sunuyor. Şirket, Belirli bir abonelikler için kısa süre önce zam oranını güncelledi. İşte Türkiye için güncel Twitch aylık abonelik ücretleri…

Zam haberinin ardından Twitch Türkiye aylık abonelik ücretleri belli oldu!

Twitch, bugün resmi web sitesi üzerinden bir açıklama yaptı. Ne yazık ki kara haber tez yayılır. Şirket, yaptığı açıklamada birkaç ülke için aylık abonelik ücretlerine zam yapıldığını belirtti. Bu ülkeler arasında Avustralya, Kanada ve Birleşik Krallık’ın yanı sıra Türkiye de yer aldı. Peki bu zam oranı fiyatlara nasıl yansıdı?

Şirket 3 kademeden oluşan kademeli abonelik hizmeti sunuyor. Tabii ki bu kademelere göre farklı avantajlar sağlıyor. Twitch  Türkiye dışındaki ülkelerde yalnızca birinci kademeye zam yaptı. Ancak bunun yanı sıra Türkiye için üç kademenin de fiyatını da güncelledi.

Sen de mi Disney+! Abonelik ücretlerine zam!

Twitch 1. kademe aboneliğin aylık fiyatı 9,90 TL‘den 43,90 TL‘ye yükseltti. Basit bir hesap yaptığımızda bu zam oranı neredeyse yüzde 333′ denk geliyor. 2. kademenin aylık fiyatıysa yüzde 340 oranında arttı. Abonelik ücreti ise  19,99 TL‘den 87,90 TL‘ye çıktı. En üst kademe olan 3. kademe ise artık aylık 49,99 TL yerine 215,90 TL olarak güncellendi.

Kademe Mevcut Fiyat Yeni (Zamlı) Fiyat
1. Kademe 9,90 TL 43,90 TL (+333%)
2. Kademe 19,99 TL 87,90 TL (+340%)
3. Kademe 49,99 TL 215,90 TL (+330%)

 

Yeni abonelik ücretleri 28 Mart tarihinden itibaren geçerli olacak. Peki siz zamların ardından yeni Twitch Türkiye abonelik ücretleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz