WhatsApp iOS’ta yayınladığı özelliğini Android’e getiriyor!

0
303 Okunma

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte akıllı telefonlar hayatımıza tamamen yerleşti. Tabii akıllı telefonlara sosyal medya uygulamaları eşlik ediyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanım kolaylığı sunan arayüzü sayesinde yediden yetmişe herkese hitap ediyor. WhatsApp iOS için yayınladığı Favori Kişiler özelliğini Android platformuna taşımak için çalışmalara başladı. İşte detaylar…

WhatsApp Favori Kişiler özelliğini Android platformuna da taşıyacak!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcıların sesine kulak verdi. Böylece uygulama kullanıcıların isteklerine göre kendini şekillendiriyor. Bu da kullanıcı deneyimini arttırıyor. WhatsApp, iOS’ta çok sevilen Favori Kişiler özelliğini Android platformuna taşımak için kollarını sıvadı.

WhatsApp geçtiğimiz haftalarda iOS için bir beta (sürüm 24.310.70) güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile birlikte Favori Kişiler özelliği ortaya çıktı. Ayrıca söz konusu bu özellik, şimdi de Android kullanıcıları için sunulan 2.24.5.5 sürümlü beta güncellemesinde görüldü. Ayrıca bu yeni özelliği bazı kullanıcılar test etmeye başladı.

Apple akıllı yüzük ile tektaş devri son mu buluyor?

Aktarılan bilgilere göre WhatsApp‘ın Favori Kişiler özelliği sayesinde seçtiğiniz kullanıcılar arama yapma kısmında daha üst sıralarda görünecek. Bu sayede Favori Kişiler kısmına eklediğiniz kişinin sohbetine daha hızlı erişebileceksiniz.

Peki bu özellik ne zaman kullanıma sunulacak? Özellik şu an test aşamasında. WhatsApp konuya ilişkin detaylı bir açıklama yapmadı. Tahminlere göre özelliğin piyasaya çıkmasına çok da uzun bir zaman kalmadı. Kısaca şimdilik yalnızca bekleyeceğiz.

WhatsApp bununla yetinmiyor. Gizlilik ile ilgili yeni planları var. WhatsApp stalkerları üzecek bir yeniliğe daha imza atıyor. Artık yayınlanacak güncellemeyle birlikte bir kullanıcı sizin profil fotoğrafınızı ekran görüntüsü alarak kaydettiğinde bildirim alacaksınız. Bu özelliğin ne zaman ortaya çıkacağı belli değil.

Peki siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz