Efsane geri döndü! Yeni sürüm Winamp kullanıma sunuldu

0
314 Okunma
Winamp

Geçmişte bilgisayarlardan eksik etmediğimiz Winamp, bu dönemde yerini dijital müzik servislerine bıraktı. Aranızda bir zamanların efsanesi Winamp’ı özelyen varsa bir müjdemiz var. Geliştirme süreci tamamlanan müzik dinleme servisi yeniden kullanıma sunuldu. İşte detaylar.

Nostalji yapmak isteyenlere müjde Winamp geri döndü

Winamp

Bir zamanlar bilgisayarlara kurulan ilk uygulama Winamp’tı. Müzik dinlemenize yardımcı olan bu aracı program sayesinde MP3 formatında müzikleri dinlemek mümkündü. Özel ses ayarları ve çalma listeleri ile zamanın efsanesi olan uygulama şimdi yeniden döndü. Uzun bir süredir geliştirme aşamasında olan yeni sürüm 5.9 RC1 Build 9999 artık indirmeye açık hale geldi.

Instagram’da NFT dönemi başladı! İşte detaylar

Windows 7 SP1 ve üzeri yazılıma sahip bilgisayarlar için tasarlanan bu yeni sürüm maziyi özleyenlerin hasretini giderecek. Dijital müzik servislerinden sonra müzikleri cihazlara indirmek pek tercih edilmiyor. Bulut servisler üzerinde müziklerin saklanması depolamadan da büyük fayda sağlıyor. Fakat geçmişte oluşturduğunuz müzik klasörlerinizi hala silmediyseniz Winamp ile biraz nostalji yaratabilirsiniz. Kullananlar hatırlayacaktır ki bu uygulama tasarımı değiştiren birçok temaya sahipti. Klasik tasarımda siyahın tonları ve sarı renk kullanılıyordu. Fakat temalar sayesinde birçok renkli ve resimli Winamp kullandık. Sevilen bu klasik tasarım geçtiğimiz yıl NFT olarak satışa çıkmıştı. Bunun gibi firma 20’nin üzerinde temayı satışa sundu. Bu satışlardan elde edilen karları hayır kurumlarına aktaracağını ifade eden uygulama sahipleri hayranların dikkatini çekmişti. Winamp sitesi üzerinden bu NFT’leri görüntüleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz