Xiaomi Band 7 Türkiye’de satışa sunuldu. İşte fiyatı!

0
268 Okunma
xiaomi band 7

Giyilebilir teknolojiler arasında en çok tercih edilen akıllı bileklikler oluyor. Uygun fiyat ve çeşitli özellikleri ile ön plana çıkan Xiaomi Band serisi yeni bir seçeneğe daha kavuştu. Çin’den sonra küresel pazara sunulan Xiaomi Band 7, Türkiye’de de satışa sunuldu. İşte fiyatı ve özellikleri.

Xiaomi Band 7 fiyatı ve özellikleri

xiaomi mi band 7

Akıllı bileklik denilince akla ilk gelen markalardan biri Xiaomi. Uygun fiyata sunduğu özellikler ile tam bir fiyat performans ürünü olan akıllı bileklikler için yeni bir seçenek daha geldi. Uzun süredir Çin’de satılan ve yakın zamanda küresel pazara açılan Xiaomi Band 7, Türkiye’de satışta. Hayranların heyecanla beklediği bilekliğin fiyatından bahsetmeden önce özelliklerine tekrar değinelim.

326 PPI 1,62 inç 192×490 piksel dokunmatik AMOLED ekran kullanılan akıllı bilekliğin 500 nit’e kadar ekran parlaklığı bulunuyor. Pil tarafında bir önceki seriye göre iyileştirme yapan Xiaomi, yeni seride 180 mAh pil kullanmış. Bu sayede sunduğu özellikler ve ekran kalitesi artmış olmasına rağmen bilekliği 14 gün tek şarj ile kullanabiliyorsunuz. Önceki seriye göre saatin ayırt edebildiği spor aktiviteleri de bir hayli arttı. Aynı şekilde sağlık tarafında da kendini geliştiren akıllı bileklik nabız ve SpO2 gibi ölçümleri yapabiliyor. Sadece Android kullanıcılarına değil aynı zamanda iOS kullanıcılarına da hitap ediyor. Su geçirmez özellikteki bileklik şimdiye kadar ki en iyi Xiaomi akıllı bileklik.

Efsane geri döndü! Yeni sürüm Winamp kullanıma sunuldu

Peki fiyatı ne kadar? Akıllı saatlere göre çok daha uygun fiyata satılan bileklik Türkiye resmi sitesinde satışa çıktı. Xiaomi Band 7 için ödemeniz gereken fiyat 899 TL. Farklı kordon ve ekran ara yüzleri ile özelleştirebileceğiniz akıllı saati buradan inceleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz