“Eğlence cihazı” olarak adlandırılan Sony Xperia L4 tanıtıldı!

0
199 Okunma
eglence-cihazi-olarak-adlandirilan-sony-xperia-l4-telefonu-tanitildi-2

Sony yenilik peşinde! Bünyesine yeni bir seri katmaya hazırlanan köklü teknoloji şirketlerinden Sony bu yeni telefonu “eğlence cihazı” olarak tasarladı. Sony Xperia L4 tanıtıldı!

Sony şirketinin yeni tasarladığı bu telefon 6,2 inç 21: 9 geniş ekrana sahip. Bu yeni ekranda film izlerken veya oyun oynarken muhtemelen daha az ekranı kaydıracağınız için daha fazla eğleneceğiniz anlamına geliyor.

Ayrıca, Sony telefonun çoklu pencere özelliği sayesinde, iki uygulamayı aynı anda, yan yana başlatabileceğiniz ve kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

Telefondaki diğer önemli özelliklere baktığımızda, 3 megapiksel ana lensli üç kamera, beş megapiksel ultra geniş lens ve iki megapiksel derinlikli kamera yer alıyor. Ayrıca 3.580mAh pil gücüne sahip.

eglence-cihazi-olarak-adlandirilan-sony-xperia-l4-telefonu-tanitildi-1

Eğer sizde kendiniz ya da sevdikleriniz için eğlence odaklı bir cihaz arıyorsanız bu telefon kesinlikle iyi bir seçenek olabilir.

Sony Xperia L4 isimli bu eğlence cihazı bu yıl ilkbahardan itibaren siyah ve mavi renk seçenekleri ile tüketicilere sunulmaya hazırlanacak.

Samsung Galaxy telefonlarına gelen ‘1’ bildirimleri yanlışlıkla mı oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz