iPhone 9 uygun fiyatıyla ortaya çıktı!

0
162 Okunma
iphone-9-uygun-fiyatiyla-ortaya-cikti

Genel iPhone modellerine göre daha sade ve küçük ekranlı olduğunu gördüğümüz iPhone 9 uygun fiyatıyla ortaya çıktı. Apple’ın  iPhone SE 2 / iPhone 9’u tanıtacağı artık herkes tarafından biliniyor. Şimdilerde ise canlı olarak görüntülendi ve tasarımı bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Daha önce render görselleri ortaya çıkan bu model ilk defa canlı olarak görüntülendi. Render görsellerden tasarımı hakkında ipuçlarına sahiptik ama canlı görüntüsü karşımıza çokta farklı çıkmadı.

iPhone 9 uygun fiyatıyla beklentileri karşılayacak mı?

Tasarımı iPhone 8 ile benzer olan telefon 4.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip. Son çıkan telefonların aksine arka tarafında sadece bir adet kamerası ve ana ekran tuşu var. Ana ekran tuşunda ise yine parmak izi okuyucu kullanılmaya devam ediyor.

Uzun süredir iPhone’un yeni modellerinin kenarlarının düz değil kavisli olacağı konuşuluyordu. Ancak ortaya çıkan görüntülere bakıldığında telefon düz kenarlara sahip. Bu durumda insanların kafalarını karıştırmaya yetti.

Apple A13 Bionic ile oldukça güçlü bir telefon olan iPhone 9’un videoda görülen nane yeşili renk seçeneği, iPhone 11’deki tonlar ile eşleşiyor. Uygun fiyatlı olduğu için büyük merakla beklenen iPhone 9 beklentileri karşılayacak mı ilerleyen zamanlarda hep beraber öğreneceğiz.

Kes-kopyala-yapıştırın mucidi Larry Tesler 74 yaşında öldü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz