Egzersiz yaptırmayı sevdirecek fitness uygulaması

0
92 Okunma

Hayatımızın belirli dönemlerinde akıllı telefonumuza bir fitness uygulaması indirip kendimizi motive etmeye çalışmışızdır. Egzersiz yapmamıza yardımcı olan birçok uygulama marketlerde mevcut. Ancak bunlardan kaç tanesi doğru alışkanlıklar oluşturmamıza yardımcı oluyor? Böyle bir açığın olduğunu farkeden Eastnine fitness uygulaması, kişisel antrenörleri kulağınıza getiriyor. 

Eastnine uygulaması açıkken dünyanın en iyi antrenörleri kullanıcıya profesyonel koçluk yapıyor. Uygulamada uzun ve kısa süreli koşular için ayrı, beslenme için ayrı, fitness için ayrı, psikoloji için ise ayrı ses kayıtları var. Ayrıca diğer spor yapan kişilerle mücadele edilen bir de pano bulunuyor. Böylece diğer insanlarla rekabete girerek motivasyon artırılabiliyor. Örneğin, koşu bandındayken lider panosunda yer alan arkadaşlarınızla rekabet edebilirsiniz. 

Eastnine bazı akıllı özelliklerle kullanıcıya sunulacak. Örneğin, bir koşuyu haftada iki kez tekrarladığınızda, ilkinde daha iyi bir süre elde ettiyseniz antrenörünüz sizi daha iyisini yapabileceğiniz konusunda motive edecek konuşmalar yapacak. Böylelikle belirlediğiniz hedeflere daha motive bir şekilde ulaşabileceksiniz. 

Henüz beta aşamasında olan uygulama egzersizi sosyal bir deneyim haline getirmeyi amaçlıyor. 

Uygulamada tahminlere göre ne yazıkki Türkçe dil desteği bulunmayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz