Huawei katlanabilir telefon çantalara sığacak mı?

0
209 Okunma

Samsung Galaxy Fold’un merakla beklenen rakibi sonunda tanıtıldı. Huawei katlanabilir telefon Mate X ismiyle görücüye çıktı. MWC 2019 kapsamında prototipi gösterilen telefonun detaylarına yakından bakalım…

Katlanabilir telefonlar aynı zamanda bir tablet olabilme yeteneğine sahip olduğu için öne çıkıyor. Ancak bunun günlük kullanımda ne kadar verimli olduğunu öğrenebilmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Huawei katlanabilir telefon 6,6 inç ve 6,39 inç olmak üzere iki ekranla birlikte geliyor. Telefon açıldığında ise 8 inçlik bir tablet ortaya çıkıyor. Bu anlamda Samsung Galaxy Fold’un 7,3 inçlik ekranının önüne geçiyor diyebiliriz. Tabi bu boyutlar günlük kullanımda daha fazla alan anlamına geliyor. Özellikle biz kadınların çantalarında daha fazla yer kaplayan ve nispeten ağır olan telefon fikri biraz can sıkıcı olabilir. 

Galaxy Fold’da altı kamera görev alırken Huawei Mate X kamera sayısını 3 ile sınırlamış. Bunun daha makul bir yaklaşım olduğu söylenebilir. Huawei katlanabilir telefon ile fotoğraf çekebilmek için telefonu biraz farklı açılara çevirmek gerekiyor çünkü kameralar sabit. 

8 inçlik Huawei Mate X özellikle akıllı telefonundan dizi ya da film izlemekten keyif alanları memnun edecek gibi duruyor. 2019 yılı ortalarında satışa çıkacak olan telefonun etiket fiyati ise 2.600 dolar.

Samsung Galaxy Fold: Hem telefon hem tablet

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz