Élite hayranlarının izleyebileceği diziler

0
908 Okunma

Netflix‘in İspanya yapımı popüler gençlik dizisi Élite, 4. sezonuyla 18 Haziran’da izleyici karşısına çıktı. Ülkemizde de sevilerek izlenen dizinin dünya çapında geniş hayran kitlesi bulunuyor. Bu içeriğimizde Élite hayranlarının izleyebileceği dizileri listeledik.

Euphoria

elite-hayranlarinin-izleyebilecegi-diziler-1

Élite hayranlarının izleyebileceği diziler listemizin ilk sırasında yer alan Euphoria’de bir kadının hayatı üzerine farklı konu ve olaylara yer verilmektedir. Başrolünde Zendaya’nın yer aldığı dizi başarılı oyuncuya “En İyi Kadın Dram Oyuncusu” ödülünü kazandırdı. Zendaya bu kategoride ödül kazanan en genç oyuncu oldu.

Riverdale

elite-hayranlarinin-izleyebilecegi-diziler-2

Gizem dolu popüler gençlik dizisi, Riverdale isimli son derece ilginç olaylara yaşanan bir kasabada geçmektedir. Her şeyin sıradan gibi göründüğü kasaba ardında birçok gizem ve yalan barındırmaktadır. Kasabada yaşanan bir cinayet, kasabanın yıllardır sakladığı birçok yalanı ve ikiyüzlülükleri ortaya çıkaracaktır.

Lupin hayranlarının hoşuna gidecek diziler

13 Reasons Why

elite-hayranlarinin-izleyebilecegi-diziler-3

Yapımcılığını ünlü şarkıcı Selena Gomez‘in üstlendiği Ölmek İçin On Üç Sebep dizisi oldukça sevilen bir gençlik dizisidir. Aynı adlı kitaptan uyarlanan dizisinde Hannah Baker, kendisini öldürmesine sebep olan herkes için bir kaset doldurur. Doldurduğu kasetlerde de hayatına son vermesinin gerekçelerini anlatır.

Gossip Girl

elite-hayranlarinin-izleyebilecegi-diziler-4

2007 yılında yayınlanmaya başlamış olan Gossip Girl bir kitap serisine dayanmaktadır. Dizide, farklı sosyo ekonomik durumdaki karakterlerin bir araya gelmesiyle oluşan çatışmalar işlenir. Birbiriyle rekabet halinde olan karakterler, diziyi oluşturan çatışmaları meydana getirir.

Pretty Little Liars

pretty-little

Élite hayranlarının izleyebileceği diziler listemizin son sırasında yer alan Pretty Little Liars, arkadaşları Alison ölü bulunduğunda dünyaları başına yıkılan dört genç kızı anlatır. Bir yıl sonra, cesedi eskiden yaşadığı evin arkasında görülür ve “A” adlı gizemli bir kişiden mesajlar almaya başlarlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz