En çok izlenen Türk kadın youtuberlar!

1
13.532 Okunma

Yeni medya ve gelişen teknoloji hayatlarımıza birçok farklı meslek gruplarını dahil etti. Bu meslek gruplarından en popüleri “Youtuberlık” olarak adlandırılıyor. Video izleme platformu youtube yeni isimlere tanınmaları konusunda pek çok olanak sağlıyor. Bu olanakları iyi kullanan kişiler ciddi anlamda güzel paralar kazanmayı başardılar. Bu yazımızda en popüler Türk kadın youtuberları sizler için derledik.

1- Danla Bilic

2.27 milyon aboneye sahip olan Danla Bilic genellikle takipçileri için konseptli makyaj videoları ve vloglar çekmektedir.Daha önce de sosyal medya da bilinirliği olan Bilic futbolcularla olan mesajlaşmalarını Twitter’da paylaşarak adını duyurmuştu. Kariyerine yaklaşık bir sene önce, 6 Kasım 2016’da başladı. İlk videosunda bir üniversite ismi kullanarak çekti ve özellikle öğrenci kitlesinin dikkatini çekmeyi başardı.

2- Duygu Özaslan

Kanalını 3 Kasım 2013’te açan Duygu Özaslan genellikle moda ve kişisel bakım konularını ele aldığı videolar çekip paylaşıyor. Şu anda 1.43 milyon abone sahip durumda olan Özaslan’ı genellikle genç kız kitlesi takip ediyor.

3- Merve Özkaynak

1.75 milyon aboneye sahip olan Merve Özkaynak 26 Ağustos 2014’te  kanalını açarak takipçilerine: “Bakımlı olmayı sevenleri, moda, alıveriş, makyaj, saç, cilt bakımı ve trendlerden bahsettiğim kanalıma davet ediyorum” diyerek kariyerine başlamıştır.

4- Meryem Can

 

Kanalında genellikle eğlenceli videolar, günlük vloglar ve challengelar paylaşan ünlü youtuber Meryem Can şu anda 2.79 milyon aboneye sahip durumda. İzleyici kitlesi genellikle teenage kesimden oluşuyor. Paylaştığı samimi ve eğlenceli videolarla izleyenlerine keyifli anlar yaşatıyor.

5- Betül Çakmak

Sevgilisi Alper Rende’yle kanalında çektiği videolarla adını duyuran Çakmak, şu anda 1,02 milyon abone sayısına ulaşmış durumda. Çektiği eğlenceli içeriklerle genellikle küçük yaştaki izleyicilere hitap ediyor. Henüz kanalının yeni açmış olmasına rağmen iyi bir izlenme oranına sahip durumda.

6- Şeyda Erdoğan

Türkiye’de makyaj videoları denince akla gelen ilk isimlerden biri ve şu anda 1.15 milyon aboneye sahip.Sosyal medyadaki başarısını sayesinde dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın kozmetik markası Fenty Beauty ile iş birliği yaptı. Sevgilisi Burak Güngör’le birlikte çektiği ve merak edilenleri cevapladığı, soru cevap videoları da takipçileri tarafından oldukça seviliyor.

Ece Seçkin rap yaptı sosyal medyada olay oldu

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz