En çok satan 5 hassas mutfak tartısı

0
424 Okunma

Hassas mutfak tartısı, düşük gramajlı gıda malzemelerini tartmak için kullanılan, son derece hassas tartılardır. Bunlar, standart terazilerde tartılamayacak kadar hafif, baharat gibi malzemelerin ölçümünde de başarıyla iş görür. Ayrıca kilo verme ya da formda kalma amacına yönelik öğün ve besin hazırlarken de doğru ölçüyü alma konusunda da bizlere yardımcı oluyor. Bu yazımızda en çok satan 5 hassas mutfak tartısını listeledik.

Techfit TF1002

Techfit TF1002, ultra ince yapısı ve paslanmaz çelik yüzeyiyle en çok tercih edilen hassas mutfak tartılarından biri. 5 kilograma kadar ölçüm yapabilen cihaz, farklı ölçü birimlerinde ölçüm yapabiliyor. Ek olarak cihaz, LCD ekranı sayesinde kullanım kolaylığı sunuyor.

Fakir Molly

Birden fazla renk seçeneğiyle Fakir Molly, yedi farklı gıdanın kalorisini tek tuşla ölçmenize imkan tanıyor. 10 kilograma kadar ölçüm yapabilen cihaz, LCD ekrana ve dara fonksiyonuna sahip. Ayrıca cihaz kullanmadığınız durumlarda kendini kapatıyor ve pilden tasarruf ediyor.

 

Techfit Tf1003

Kırmızı, mavi, mor ve yeşil renk seçenekleri bulunan bu tartı 5 kilograma kadar ölçüm yapabiliyor. 60 saniye kullanılmadığı taktirde otomatik kapanma özelliğine sahip.

A101’den satın aldığım kaliteli düzleştirici ? (Arzum Nuvo saç düzleştirici)

Schafer Emma Mutfak Baskülü

En çok satanlardan bir diğeri ise Schafer Emma mutfak tartısı. Metal ölçüm kabı sayesinde malzemelerin dağılmasını önleyen tartı, farklı ölçüm birimlerinde de ölçüm yapabiliyor. Dara özelliğine sahip olan cihaz, otomatik kapanma özelliğiyle enerji tasarrufu sağlıyor. 500 gram ila 5 kilogram arası ölçüm yapabiliyor.

Arzum AR1063

Son olarak iki farklı renk seçeneği ve şık görünüme sahip olan Arzum AR1063 hassas mutfak tartısı, pilsiz kullanım özelliğiyle dikkat çekiyor. 5 kilograma kadar ölçüm yapabilen cihaz, farklı ölçü birimlerinde kullanılabiliyor. Dara ve otomatik kapanma fonksiyonlarına sahip olan cihaz, düşük güç ve aşırı yük durumunda uyarı veriyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz