En iyi 5 elektrikli diş fırçası

0
2.482 Okunma

Ağız ve diş sağlığında en önemli konulardan biri, ağzı bakımınızı düzenli yapmaktır. Dişlerimizi günde 2 kez ve 2 dakikalık süreler ile fırçalamalı, gerektiğinde diş ipi ve ağız çalkalama suları ile destek vermeliyiz. Peki bu bakımı yaparken nasıl bir diş fırçasına ihtiyacımız var? Normal diş fırçalarını yanı sıra elektrikli diş fırçası en çok tavsiye edilenler arasında.

Elektrikli diş fırçası önerileri

Elektirikli diş fırçalarının pilli, şarjlı ve kablolu olmak üzere farklı modelleri vardır. Akıllı uygulamalar ile desteklenen veya diş yapınıza göre şekil alan, yada sadece fırçalama işleminiz sırasında titreşimleri ile kolaylık sağlayacak özelliklerde bir çok elektrikli diş fırçası çeşiti var. Siz de bu diş fırçalarından satın almak istiyor fakat tercih yapamıyorsanız, en iyi 5 fırçayı sizler için listeledik.

Oral-B Genius Pro 9000

Ürünün yapısı gereği işinizi tamamen saran başlığı ile, normal diş fırçalarına oranla %100 daha fazla temizlik sağlıyor. Bluetooth teknolojisi sayesinde telefonunuza bağlayabileceğiniz diş fırçası, size daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Bu uygulama ile ortalama diş fırçalama süreniz ve hangi bölgede basınç arttırdığınızı, yeterli fırçalamadığınız bölgeleri kolayca tespit edebiliyorsunuz. yuvarlar başlığı ile dişinizi tamamen sardığı için daha beyaz dişlere daha hızlı kavuşmanızı ve plak oluşunu azaltmanıza yardımcı oluyor.

Philips Sonicare Iridescent

Özellikle hassas dişlere sahi bireylerin kullanabileceği bu diş fırçası ile 2 haftada daha sağlıklı ağıza sahip olabiliyorsunuz. Düzenli kullanımda diş etinizi koruyan yapısının yanı sıra, elle fırçalamaya göre plak oluşumunu 7 kat daha fazla önler. dakikada yaptığı 31.000 darbe ile diş fırçalama işleminizi daha kısa sürede daha hijyenik yapmanıza imkan tanır. leke temizleme ve beyazlatma ile ilgili iki modu bulunmaktadır. Ayrıca ağzınızın tamamı için 30’ar saniyelik fırçalama düzeni sunar. Pil ile çalışan fırça, tek pille 3 haftaya kadar kullanım sunabilir.

Remington SFT150 Sonicfresh-Total Clean

3 farklı başlığı ile satılan bu ürünü aile bireyleriniz ile ortak kullanabilirsiniz. Şarjlı olarak çalışan ürünün diğer diş fırçaları kadar özelliği bulunmuyor. Dakika başına 31.000 darbe yapabilme özelliği ile diş temizliğinde size fayda sağlayabiliyor.

Paro Sonic Hydro Dynamic

2 farklı başlığı ile sadece diş fırçalama değil, diş araları ve implant gibi özel bakımlarınızın da ihtiyaçlarını karşılar. Dakikada toplam 45.000 darbesiyle diş plaklarının temizlenmesine yardımcı olur. farklı başlığı sayesinde ulaşılması güç olan yerlere ulaşarak komple ağız bakımını yapmanıza yardımcı olur.

Jetpik Jp200 Elite Power Floss System

Klasik elektrikli diş fırçalarına göre daha çeşitli başlıklar sunan bu fırça ile hem diş fırçalama işlemlerinizi kolaylıkla yapabilir hem de diş ipi kullanımınızda kullanabilirsiniz. Dişlerinde çarpıklık veya benzeri detaylar bulunan, normal fırçalar ile yeterli temizliği sağlayamayan bireyler için oldukça kullanışlıdır. 7 gün için dişinizin plaklardan arınmasını ve daha sağlıklı olmasını sağlar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz