En iyi 5 OLED ekranlı televizyon önerisi

0
2.505 Okunma

Evlerin vazgeçilmezi televizyonlar her zaman baş köşede özenle durur. Çeyiz serüvenine girecek olan çiftler veya evini yenilemek isteyenlerin genelde ilk değiştirdikleri şeylerden biri televizyonlar. Uzun yıllardır hayatımızda olan bu ürünün teknolojisi ise bir hayli gelişmiş durumda. Hatta onları bir tablo olarak bile kullanmaya başladık. Bugün de sizler için ekran teknolojisi çok gelişmiş, evlerinize yakışacak en iyi 5 OLED ekranlı televizyon önerisi sunacağım. İşte en iyi 5 OLED ekranlı televizyon!

1-Sony XR-65A90J 65″ 4K Ultra HD Android Smart OLED TV

Sony XR-55A90J 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı

Yüksek renk dengesi ve kusursuz kontrasa sahip bu televizyon listemizin ilk sırasında yer alıyor.  65 inç ekran boyutu bulunan televizyon, salona veya geniş yatak odasına yeterli oluyor. 4K UHD çözünürlüğe sahip televizyonda akıllı enerji tasarrufu sistemi ve otomatik kapanma özelliği bulunuyor. Bunun yanı sıra Smart TV ve çeşitli uygulamalara bağlanma özelliği sayesinde istenilen platformdan programlar izlemek mümkün oluyor.

2-Samsung 55S95B 55″ 4K Ultra HD Smart OLED TV

Samsung 55S95B 55" 4K Ultra HD Smart OLED TV

Samsung’un mükemmel ekran teknolojisi televizyonları ile de buluşuyor ve ortaya kaliteli bir iş çıkıyor. İnce ve şık görünümü yanı sıra OLED ekranıyla optimum parlaklık sunuyor ve ayrıntılı görüntüleme yapıyor. 100 Hz yenileme hızı bulunan televizyonda yüksek hızda kanal değiştirme ve smart özellikler arasında geçiş yapma imkanı yer alıyor.  Bunun yanı sıra Dolby Atmos ses teknolojisiyle öne çıkıyor. Son olarak cihaz yapay zeka teknolojisi ile uyumlu bir şekilde çalışıyor ve Neural Quantum işlemcisi donanım gecikmelerini önlüyor.

3-Vestel 65O9900 65″ 4K Ultra HD Smart OLED TV

 

 

En iyi oled televizyon seçeneklerinden Vestel 4K Ultra HD Smart OLED TV farklı uygulamalarla uyumluluk gösterme özelliğine sahip.  Dolby Vision görüntü formatının sağladığı teknoloji sayesinde görüntüler ekrana net ve gerçekçi bir şekilde yansıtılıyor.

4- LG G2 OLED55G26LA 55″ 4K Ultra HD Smart OLED TV

LG G2 OLED55G26LA 55" 4K Ultra HD Smart OLED TV

Kendinden aydınlatmalı pikselleri sayesinde çok daha canlı renkler sunan televizyon %30 daha parlak görüntüler için parlaklık arttırma teknolojisine sahip. Bununla birlikte 5. Nesil AI işlemciye sahip olduğundan görüntüdeki nesnelere derinlik katıyor ve canlılık getiriyor. Son olarak 100 Hz görüntü tarama hızı bulunan televizyon, Webos sistemiyle çalışıyor. Ses çıkış gücü ise 60 W olarak belirtiliyor.

5-Toshiba 55XA9D63DT 55″ 4K Ultra HD Android Smart OLED TV

Toshiba 55XA9D63DT 55" 4K Ultra HD Android Smart OLED TV

Listemizin son televizyonu şık tasarımı ve canlı görüntü kalitesi ile beğenilen Toshiba 55XA9D63DT 55″ 4K Ultra HD oluyor. Smart TV özelliği ve dahili uydu alıcısı sayesinde kullanıcılara konfor ve kolaylık sunuyor. Tüm sahneleri en gerçekçi bir şekilde size aktaran bu cihaz 4 çekirdekli Android sistemiyle çalışıyor. Ayrıca 20 W ses çıkış gücüyle kaliteli bir ses deneyimi var.

Sizler için en iyi OLED ekranlı televizyonları listelemiş olduk. Bu önerileri nasıl buldunuz yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz