En iyi 5 ücretsiz saç modeli uygulaması

0
5.942 Okunma

Sabah işe gitmek için olan kısıtlı zamanda saçları istenildiği gibi yapmak zordur. Dalgalı olan saçlar kolay şekil alırken, düz saçlara model uygulamak çok zordur. Kuaförden randevu alamayacak kadar kısa sürede kullanabileceğiniz en iyi 5 ücretsiz saç modeli uygulamasını sizler için sıraladık. İşte o ücretsiz uygulamalar…

5 ücretsiz saç modeli uygulaması

2023 yılının en çok oy olan ve gelişmekte olan 5 ücretsiz saç şekillendirme uygulamalarını IOS ve Android telefonlar için paylaştık.

  • Hairstyle Try On 

hairsyle try on ücretsiz saç uygulaması

saç uygulaması

Saç uzatırken mutlaka düşünülen “Kakül bırakmalı mıyım?” veya “Saç boyatmalı mıyım? gibi sorular hep aklımıza gelir. Bu uygulama ile sorulara yanıt bulmak mümkün. Uygulama, akıllı telefonunuzdan yükleyebileceğiniz fotoğraflara farklı stiller, renkler ve uzunluklar eklemenize olanak sağlıyor. Uygulamayı IOS işletim sistemine sahip telefonlardan ulaşmak mümkün.

  • Hairstyles step by step 

hairstyles step by step ücretsiz saç uygulaması

ücretsiz saç model uygulama içi

Saçlarınızı örmek veya toplamak istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu uygulama tam da bu özelliği yansıtıyor. Balık sırtı gibi birçok örgü modeli uygulama içinde yer alıyor. Duruma göre topuz modelleri de uygulama içerisinde aratılarak adım adım uygulanabiliyor. Uygulamayı Google Play Store’dan bulmak mümkün.

  • Hairstyles For Your Face Shape 

hairstyles for your face shape ücretsiz uygulama

ücretsiz saç uygulama tasarım

Uygulama, genel olarak yüz şeklinize odaklanır. Yüzünüzün şeklini belirler ve ardından size uygun olacak olan saç modelini sunar. Sürekli saç modelinde karamsarlık yaşayanlar için vazgeçilmez bir uygulama gibi görünüyor. Uygulamayı App Store’dan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

  • Hair Zapp

hair zapp ücretsiz uygulama

hair zapp uygulama içi

Uygulama, hem Android hem de IOS işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılabiliyor. Kullanıcılar, mevcut fotoğrafı yeniden boyutlandırma veya uygulama içerisinde fotoğraf çekme olanağına sahip olabiliyor. Çekilen veya yüklenen fotoğraf üzerinde saç modeline de karar verilebiliyor.

  • Hairstyle Makeover 

hairsyle makeover ücretsiz uygulama

hairstyles ücretsiz saç uygulaması

Kullanıcılar, uygulama içerisinde her bir stilin uzun, kısa ve orta versiyonları arasından seçim yapabiliyor. Böylelikle istediğiniz modelin yüzünüze yakışıp yakışmayacağını görmeniz mümkün hale geliyor. Uygulama, App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunuluyor.

Peki siz saç şekillendirme için telefonunuzda hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz