En iyi 5 sterilizatör ve mama ısıtma cihazı

0
435 Okunma

Bebeğinizin sağlığı için beslenmeye yardımcı olan ürünlerin iyice temizlenmesi gerekmektedir. İyice temizlenmeyen biberon veya emzikler, bakterilerin kolayca üremesine neden olur. Sterilizatör cihazları yüksek sıcaklıktaki su ve buhar sayesinde bebeğiniz ile temas eden herhangi bir ürünü dezenfekte ederek mikropları ortadan kaldırmaktadır. Bu içeriğimizde sizler için en iyi 5 sterilizatör ve mama ısıtma cihazını listeledik.

Weewell buharlı sterilizatör

en-iyi-5-sterilizator-ve-mama-isitma-cihazi-1

Weewell’in buharlı sterilizatör cihazı, kimyasal temizlik maddesi kullanmadan biberon ve emzikleri zararlı mikroplardan arındırmaktadır. Otomatik kapanma özelliğine sahip cihaz, sterilizasyon işlemini 6 dakika içerisinde gerçekleştirir. Aynı anda 6 biberonu temizleyen cihaz sessiz bir şekilde çalışır ve yüksek hijyen sağlar.

Mamajoo mama ısıtıcı ve buhar sterilizörü

en-iyi-5-sterilizator-ve-mama-isitma-cihazi-2

Mamajoo 3 işlevli dijital LCD mama ısıtıcı ve buhar sterilizörü ile bebeğinizin sütünü veya gıdalarını ısıtabileceğiniz gibi biberonunu da hızlı bir şekilde steril edebilirsiniz. Sütü veya mamayı ısıtma işlemleri sırasında ürünün iç ısıları ekranda görünür. Ayrıca cihaz, sterilizasyon işlemini bittiğinde uyarı sesi vererek otomatik olarak kapanmaktadır.

Obebe taşınabilir emzik temizleyici sterilizatör

en-iyi-5-sterilizator-ve-mama-isitma-cihazi-3

Obebe emzik temizleyici sterilizatörü bebek çantasında kolayca taşınabilmektedir. Ayrıca pil ile çalışan cihaz, BPA içermemekte ve 3 dakikada mikrop ve bakterileri yok etmektedir.

Chicco dijital sterilizatör cihaz

en-iyi-5-sterilizator-ve-mama-isitma-cihazi-4

Chicco sterilizatör cihazı, 4 biberonu aynı anda sterilize edebilmektedir. Laboratuvar ortamında test edilen cihaz, sadece 5 dakikada sterilizasyon sağlar. Ayrıca cihaz sterilizasyon işlemi bitince kendini otomatik olarak kapatmaktadır. Cihazın kapağı açılmadığı taktirde ise içindekileri 24 saat boyunca steril tutmaktadır.

Mamajoo 5 işlevli sterilizör ve mama ısıtıcısı

en-iyi-5-sterilizator-ve-mama-isitma-cihazi-5

Mamajoo‘nun bir diğer sterilizatör modeli; 5 farklı işlevi bir arada sunmaktadır. Bebeğinizin sağlığı için üretilen bu cihaz; sterilizasyon ve kurutma, buharda pişirme, gıda ısıtma ve süt ısıtma gibi farklı ihtiyaçlara tek ürünle sağlar. Üstelik ergonomik, ayrılabilir tasarımı ve kompakt gövdesiyle hem evde hem de yolculuklarda kullanım ve taşıma kolaylığı sağlamaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz