En iyi 5 ücretsiz video düzenleme programı

0
377 Okunma

Akıllı telefonların yaygınlaşması ile birlikte kişiler artık telefonlarından çok daha fazla video ve fotoğraf çeker oldular. Sosyal medya platformlarının getirdiği her yeni özellik de video düzenleme programlarının önemini hatırlattı. Hatta çoğu kişi bu durumu kazanç kapısı haline getirip belli bir miktar karşılığında video düzenlemesi yaptı. İşin aslı edit yapmak sanıldığı kadar zor değil. Peki basit arayüze sahip uygun programları nasıl bulacağız? İşte en iyi 5 ücretsiz video düzenleme programı önerisi…

Video düzenleme programı önerileri

Video düzenleme programları ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2’ye ayrılıyorlar. Henüz işin başındaysanız ücretsiz programlar sizin için daha uygun olacaktır. YouTube veya diğer sosyal medya platformlarında paylaşmak için istediğiniz videoyu hazırlayabilirsiniz. YouTube’da içerik üretmeden önce YouTube kanalı oluştururken nelere dikkat edilmeli haberimizi okumayı da unutmayın. İşte bahsettiğimiz 5 ücretsiz video düzenleme programı…

  • DaVinci Resolve

DaVinci Resolve

Videolarınızda renk ayarı kullanımına dikkat ediyorsanız bu program tam size göre. Program basit bir arayüze sahip ve birçok profesyonel aracı içerisinde barındırıyor. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan programın Türkçe dil seçeneği bulunmamaktadır. İndirmek için tıklayın.

  • HitFilm Express

HitFilm Express

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarınız için ücretsiz ve profesyonel bir program arıyorsanız HitFilm Express’i kullanabilirsiniz. Program içerisinde 180’den fazla özel efekt içermektedir. Özel efektler ile videolarınızı kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Ücretsiz kullanıma sunulan programın Türkçe dil seçeneği bulunmamaktadır. İndirmek için tıklayın.

  • VSDC Free Video Editor 

VSDC Free Video Editor

Program, birçok özelliği içerisinde barındırıyor. Başta ilk kullanımda karmaşık gibi görülse de sonrasında harika videolar yapmak mümkün. Uygulama arayüzü çabuk alışılabilen bir görünümde. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan düzenleme programının Türkçe dil seçeneği bulunmamaktadır. İndirmek için tıklayın.

  • Openshot 

Openshot

Program kullanım arayüzü çok basit görünmektedir. Masaüstünden istediğiniz dosyaları sürükleyip uygulama içine bırakarak düzenlemeye başlayabilirsiniz. Aynı şekilde ücretsiz kullanıma sahip programın Türkçe dil seçeneği bulunmamaktadır. İndirmek için tıklayın.

  • Blender

Blender

Uygulama, açık kaynaklı ve tamamen ücretsiz bir programdır. 3D animasyonlar için geliştirilen programda basit video kesme işlemlerinizi de halledebilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan programın Türkçe dil seçeneği bulunmamaktadır. İndirmek için tıklayın.

Peki siz video düzenlemek için hangi programları kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz