En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları!

0
335 Okunma

Artık çoğu akıllı telefonun kendi fotoğraf düzenleme özellikleri olsa da hâlâ ek bir uygulama ile fotoğraflarımızı güzelleştirmek istiyoruz. Fotoğraflara yaptığımızı ufak dokunuşlar onları daha etkileyici hale getiriyor. Eğer ekstra bir fotoğraf düzenleme uygulaması ile fotoğrafınıza renk katmak istiyorsanız işte en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları…

Snapseed

Fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında birçok kişi Snapseed’i bir numaraya koyuyor. Birçok aracı ve filtresi bulunan Snapseed ile yaptığınız ön ayarlarla çektiğiniz fotoğraftan çok daha kaliteli bir fotoğrafa kavuşmanız mümkün. 

Affinity Photo

Masaüstü kalitesinde bir performans sunan Affinity Photo yalnızca Apple markalı cihazlarda çalışıyor. Kısacası bir iPad’iniz varsa giriş seviyesi bir Photoshop uygulamasına sahip olabilirsiniz. Uygulama ilk aşamada kullanımı karışık gelebilir ancak alışmanız çok uzun sürmeyecektir. Uygulamanın en önemli kozu sınırsız katmanları, canlı filtreleri ve rötuş özelliği.

Pixelmator

Affinity Photo gelmeden önce iOS’in en etkili fotoğraf düzenleme uygulaması Pixelmator’du. Affinity Photo daha sonrasında hızlı bir giriş yapsa da arabirimi Affinity Photo’dan daha kolay ve basit olan Pixelmator hâlâ birçok kullanıcıya sahip. Bu uygulama da iPhone’larda çalışıyor.

Adobe Photoshop Fix

Adobe’un mobil cihazlar için geliştirdiği uygulama akıllı telefonda Photoshop yapma yeteneği sunuyor. Adobe Photoshop Fix, adından da anlaşılacağı gibi, görüntüleri düzeltmek için tasarlanmış.

Instagram

Ünlü sosyal medya platformu Instagram ile başarılı fotoğraf düzenlemeleri yapmanız mümkün. Ayrıca düzenlemeyi yaptığınız anda direkt paylaşabilmek de uygulamadan uygulamaya gezmek istemeyenler için Instagram’ı daha tercih edilebilir yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz