Türk kadın sporcular Nike IGTV’de!

0
637 Okunma

Nike, Instagram’ın video platformu IGTV üzerinden yeni bir seri yayınladı. “Hayalin İçin Dövüş” ismi verilen seride boks, güreş ve tekvandoda önemli başarıları olan dört kadın sporcunun hikayesi paylaşıldı. Nike yeni IGTV serisi bu yıl boyunca farklı videolarla devam edecek.

Hayalin İçin Dövüş serisinde Türk dünya şampiyonu güreşçi Yasemin Adar ve Türk tekvando şampiyonu İrem Yaman da yer alıyor. Diğer sporcular ise Somali-İngiliz boks şampiyonu Ramla Ali ve Lübnan-Alman boks şampiyona Zeina Nassar.

Seride sporcuların ilham verici hikayeleri yer alıyor. Aileleri ile yaşadıkları sorunlardan kariyerlerinde içine girdikleri mücadelelere, başörtü takma savaşlarından başarısızlıktan sonra gelen en iyisini yapma arzusuna kadar birçok konuya değiniliyor.

Nike ilham verici hikayelere yer verecek tüketiciler ile duygusal bir bağ kurmak istiyor. Ayrıca sağlık ve refah konularına odaklanmayı amaçlıyor. 

Ünlü spor markası geçen yıl da “Hayallerin İçin Savaş” isminde bir seri paylaşmıştı. 

Markalar tüketicilerle bağlantı kurmak için sürekli olarak yeni yollar arıyor. Instagram’ın IGTV’si de bu bu yeni yollardan biri. Facebook tarafından satın alınan Instagram IGTV ile markaların hedeflerine doğrudan katkı sağlıyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz