En iyisi bu mu? Xiaomi Dreame Vacuum Mop F9 İnceleme

1
3.811 Okunma
Xiaomi Dreame Vacuum Mop F9

Xiaomi’nin geniş ürün ekosistemi arasında öne çıkan modellerden biri olan Dreame Vacuum Mop F9, farklı çalışma modlarında temizlik yükünü omuzlarınızdan alan bir ürün. Düşük, orta ve yüksek devir ayarları sunan süpürge, rutin temizliklerde sizi yormadığı kadar kendini de zorlamıyor ve dengeli bir güç tüketimi sunuyor. Yüksek modda ise süpürge yokluğunuzu aratmayan bir performans sergilemek için elinden geleni yapıyor.

Xiaomi Dreame Vacuum Mop F9 özellikleri

Xiaomi’nin hemen her akıllı ürününde olduğu gibi bu üründe Mi Home uygulaması ile entegre şekilde çalışıyor. Mi Home uygulaması hem Google Play’de hem de App Store’da kullanıcılara sunuluyor. Dreame Vacuum Mop F9’u özel kılan asıl özellik ise haritalama ve akıllı navigasyon yetenekleri. Pazardaki pek çok üreticinin gündemi olan bu özellik, Xiaomi’nin ürün segmentindeki tecrübesine dair izler taşıyor. Bununla birlikte model sesli kontrol özelliği ile de dikkat çekiyor. Xiaomi Dreame Vacuum Mop F9 sahip oldığu halı dedektörü özelliği ile temizlik yaptığı yüzeye göre hızlı aksiyon alabilme yetkinliğine sahip. Tek şarjda 3 ile 5 saat arasında bir performans sunabilen ürün bunu 14.4V’ta çalışan 2400 mAh bataryası ile sağlıyor. Cihazın fiziki özelliklerine geldiğimizde ise beyaz sade bir tasarım bizleri karşılıyor. 3.6 kg ağırlığında olan ürün 35.3 x 35 x 8.15 cm boyutlarına sahip.

Dilerseniz sizi daha fazla teknik detayla boğmayalım ve deneyimlerimizi video incelememiz ile sizlere aktaralım. İyi seyirler:

1 Yorum

  1. Merhaba,

    Xiaomi Dreame Vacuum Mop F9 Robot Süpürge tanıtımını beğendim ve satın almak istiyorum Ancak alışveriş sitelerinde bulunmuyor. Nereden alabileceğime dair destek verebilir misiniz.
    Teşekkür ederim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz