En sevdiğimiz 5 teknolojik aksesuar

0
521 Okunma

Pembe TV olarak hayatınızı kolaylaştıracak teknolojileri sizlere anlatmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda ise şimdiye kadar tanıttığımız teknolojilerden en sevdiklerimize yakından bakıyoruz.

En sevdiğimiz teknolojik aksesuarlar

En sevdiğimiz teknolojik aksesuarlar listesinde 5 farklı teknolojik ürün bulunuyor. Peki, bu aksesuarların en sevdiğimiz özellikleri neler?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen akıllı saatlerden Apple Watch Series 5, en sevdiğimiz teknolojik aksesuarların en başında yer alıyor. Sahip olduğu sağlık teknolojileri ile de dikkat çeken Apple Watch, günlük hayatta akıllı telefondan uzak vakit geçirmemize de olanak sağlıyor. Gelen aramalar bile bu saat üzerinden yanıtlanabiliyor.

Bir diğer aksesuar ise Spigen’in iPhone 11 kılıfı. Spigen La Manon Câlin Premium deri kılıfın arka panelinin telefonun tutuşuna ve telefonun kavramasını geliştiren yüksek kaliteli PU deriden üretildiğini de belirtelim. Ayrıca aynı kılıfın AirPods versiyonu da bulunuyor. Bu kılıf da yine sevdiğimiz teknolojik ürünler arasında.

Bir diğer aksesuar ise ilk nesil AirPods. Kablosuz kulaklığın iPhone ile çok hızlı bir şekilde senkronize olması tabii ki en önemli kozu.

Hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayar kullanırken bir mouse bağlamak, işleri biraz daha kolaylaştıyor. Bu yüzden sevdiğimiz bir diğer önemli aksesuar da Logitech Pebble M350 kablosuz mouse modeli diyebiliriz.

Son aksesuarımız ise iPad Pro’nun akıllı klavyesi. Hem kılıf hem stand hem de bir klavye olarak kullanılabilen Smart Keyboard, iPad Pro’nuzu bir bilgisayar gibi kullanmanıza yardımcı oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz