Nisan ayında çıkan en iyi Xiaomi ürünleri!

0
348 Okunma
Nisan ayında çıkan en iyi Xiaomi ürünleri-02

Xiaomi ürün çeşitliliği ile gündemde yerini koruyan bir marka. Neredeyse her alanda yeni ürünler ile karşımıza çıkan marka için Nisan 2020 oldukça verimli oldu. Nisan ayında Xiaomi yeni kulaklık, çocuklar için akıllı saat ve şık bir elektrikli scooter ile karşımıza çıkarken bir yandan da tam ekran bir televizyon ve akıllı bir klima ile gündemde yerini aldı. İşte nisan ayında çıkan en iyi Xiaomi ürünleri…

Nisan ayında çıkan en iyi Xiaomi ürünleri

Xiaomi Mi Air 2S TWS

Kulaklık konusunda hem başarılı özellikler hem de uygun fiyat denildiğinde akla gelen şirketin bu kulaklığı 24 saatlik pil ömrüyle dikkat çekiyor. Üç boyutlu ses deneyimini artırmak adına binaural senkron iletim teknolojisini kullanan Xiaomi, kulaklığın ses gecikmesinin de önüne geçmiş oluyor.

Kablosuz kulak içi bir kulaklık olan bu modelin MIUI sistemi için tamamen optimize edilmiş LHDC Bluetooth kod çözme özelliğine yer verildiği biliniyor. Bunun yanında donanımı derinlemesine optimize etmek adına yeni bir mimari benimsediği aktarılıyor. Kulaklığın asıl en önemli yanı ise fiyatının 56 dolarlık uygun bir fiyat ile karşımıza çıkıyor olması.

Çocuklar için Xiaomi akıllı saat: Mi Kids Watch 4

Çocukların teknolojinin içinde bulunuyor olmasıyla birlikte ürün gamına yeni bir ürün ekleyen Xiaomi, çocuklar için akıllı saat üretti. Çocuklar için geliştirilen Xiaomi akıllı saat dikkat çeken özelliklere sahip. Öncelikle akıllı saatin iki versiyonu bulunuyor. Yeni akıllı saatler Mi Kids Watch 4 ve Kids Watch 4 Pro olarak adlandırılan saatler AMOLED ekran detayı ve GPS özellikleriyle dikkat çekiyor.

Onların nesi eksik: İşte çocuklar için Xiaomi akıllı saat!

Xiaomi Mijia Elektrikli Scooter 1S

Nisan ayında çıkan en iyi Xiaomi ürünleri-02

Marka zaten elektrikli scooter’ları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Uygun fiyatlı ve şık tasarımı ile karşımıza nisan ayının son haftası çıkan ürünün özellikleri de oldukça başarılı. 2016 yılında çıkan ilk sürümünün geliştirilmesiyle birlikte 2020 yılında tekrar piyasaya sürülen elektrikli scooter, beyaz, siyah ve kırmızıyı harmanlayan modern bir tasarım çizgisine mensup olduğunu söylemek mümkün.

Elektrikli scooter toplamda 12,5 kg ağırlığa sahipken 100 kg ağırlığa ulaşan taşıma kapasitesine sahip. 250 W elektrik motoruyla dikkatleri üstüne çeken model ile 25 km/s hıza rahatlıkla çıkılabildiği söyleniyor.

Xiaomi Full Screen TV Pro

Adından da anlaşılacağı üzere tam ekranlı bir TV ile karşımıza çıkan Xiaomi dar çerçevelere sahip tam ekran deneyimi yaşatan bir model. Bilinen tam ekran serisinin en büyük çeşidi olan TV Pro, 75 inçlik bir ekranla karşımıza çıkıyor. Yüzde 97 ekran, gövde oranına ulaşan TV’nin alüminyum alaşımı olduğu için tasarımı da şaşırtıcı bir şekilde iyi görünüyor.

Bütçe dostu Xiaomi Smartmi KN95 Maskesi satışta

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz