En ucuzun iyisi hangisi? Kiwi KAF-5515 mi Kumtel Fastfryer mı?

0
2.847 Okunma

Pandemiden bu yana airfryerlar, hızla mutfaklarımızda yerini aldı. Farklı fonksiyonlara sahip bu işlevsel tezgah üstü fırın, sağlıklı yaşam noktasında da teknolojinin bize getirdiği güzel yeniliklerden. Sıcak havayı eşit şekilde dağıtıp yüksek hızda döndürerek yiyecekleri eşit derecede pişirebilen airfryer modelleri, kısa sürede sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlayabiliyor. Airfryer alırken farklı kriterleri de göz önünde bulundurabiliyoruz. Bunlar hazne genişliği, çalışma gücü, mobil desteği ve fiyatı olarak değişiyor. Bugün de sizler için piyasada en ucuz fiyat etiketine sahip iki cihazın karşılaştırmasını gerçekleştireceğiz. Kiwi mi Kumtel mi yarışının kazananı sizce kim olacak? En ucuzun iyisi hangisi? İşte cevabı!

Hangi airfryer daha iyi? Kiwi mi Kumtel mi?

Kiwi markasına ait airfryerları A101 marketlerde ve Gratis mağazalarında görüyoruz. Bu cihazın piyasadaki değeri ise yaklaşık 900 TL olarak yer alıyor. 2 Litre yemek kapasitesine sahip ürünü en az  bir en çok dört kişilik aile veya arkadaş gruplarına uygun şekilde tasarlanmış. 30 dakikalık analog zamanlayıcısının yanı sıra cihazda 80 ila 200 derece arasında ısı ayarını da değiştirebiliyorsunuz.

Kumtel markasını ise size en yakın BİM marketlerde bulabilirsiniz. Kiwi de olduğu gibi bu ürünün de 2 Litrelik bir haznesi yer alıyor.  Aynı zamanda yine analog bir şekilde 30 dakikalık zaman ayarlayabiliyorsunuz. Fakat bu airfryerda maalesef sıcaklık ayarını gerçekleştiremiyorsunuz.

kiwi mi kumtel mi

Son olarak ürünlerin tüm detaylarını Youtube kanalımızda inceledik. Videonun içerisinde tasarımdan tadım testine kadar birçok farklı kritere değindik. Peki siz hangi ürünü tercih ediyorsunuz. Bizimle yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz