Erşan Kuneri çok sevildi! 2. sezon geliyor!

0
251 Okunma

Geçtiğimiz günlerde yayına giren Cem Yılmaz’ın kaleme aldığı Erşan Kuneri dizisi büyük bir hayran kitlesi yakaladı. Dizinin hayranlarına büyük bir müjde geldi. 2. sezon geliyor. İşte ayrıntılar.

Erşan Kuneri 2. Sezon geliyor

Cem Yılmaz’ın daha önceki eserlerinde de yer alan Erşan Kuneri karakteri büyük bir hayran kitlesinde sahipti. Sevilen karaktere özel olarak hazırlanan dizi, yine Cem Yılmaz’ın kaleminden çıktı. Daha bir hafta önce yayına giren dizi en çok izlenenler listesine yerleşmeyi başardı. Cem Yılmaz’ın da başrol oynadığı dizinin 2. sezonu geliyor.

İlk sezonu izleyenlerin aklındaki soru olan 2. sezon gelecek mi? Sorusunun yanıtı gecikmedi. Cem Yılmaz bir tweet atarak akıldaki sorulara toplu yanıt verdi. Yılmaz’ın attığı tweeti aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.

 

Tweette de yer aldığı gibi dizinin ikinci sezon çekimleri haftaya başlıyor. İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizinin yakında ikinci sezonu gelecek. Erotik film yapımcısının hayatını anlatan dizi hakkında detaylar gelmeye başladıkça paylaşmaya devam edeceğiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz