Şok iddia! Elon Musk taciz olayına mı karıştı?

0
92 Okunma

Elon Musk şok bir iddia ile gündeme geldi. Tesla ve SpaceX’in CEO’su Musk bir çalışanını taciz etti iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar.

Elon Musk çalışanını taciz mi etti?

nasa-elon-musk-ile-birlikte-tum-insanlari-milyarder-yapabilir-2

Genellikle yatırımları ve farklı açıklamaları ile gündeme gelen Elon Musk sevenlerini şaşırttı. Business Insider oldukça ağır bir suçlamayı dile getirdi. İddiaya göre Elon Musk 2016 yılında bir çalışanını taciz etti. Habere göre tacize uğrayan kadın SpaceX jet filosunda kabin üyesi olarak çalışıyordu. Taciz hakkında daha fazla detayın da verildiği olayda, karşı tarafa bir teklifte bulunulduğu da ortaya çıktı.

Pokemon hayranlarına özel Samsung Galaxy Buds 2 geliyor

Ağır suçlama karşısında sessiz kalmayan Musk, olayın bir yanılsama olduğunu ve taciz olmadığını söyledi. Söylenene göre çalışanın masaj talep etmesi üzerine ortaya çıkan durum, taciz ile alakasız. Fakat yapılan haberde mesaj isteyen çalışına cinsel ilişki teklif etmesi ve karşılığında “yaparsan sana bir at alırım” sözleri yer alıyor. Anlaşıldığı üzere  Musk talebine ulaşamamış ve çalışanın zamanla uçuşlarda daha az görev aldığı aktarılıyor.

Durum karşısında dava açan kadın; dava sonucunda sessiz kalmayı kabul etmiş. Bunun karşılığında ise 250 bin dolar almış.

Oldukça ağır olan suçlamalar tabiki Elon Musk tarafından kabul edilmiyor. Olay ile ilgili şimdilik daha fazla ayrıntı bulunmuyor. Musk yıllar sonra ortaya çıkan bu konuyu “politik olarak motive edilmiş bir hikaye” olarak isimlendiriyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz