Escobar Fold 2’nin kutu açılışını yapan o ünlü youtuber kim?

0
854 Okunma
escobar-fold-2nin-kutu-acilisini-yapan-o-unlu-youtuber-kim-1

Apple’dan daha iyiyiz’ iddiası ile piyasaya hızlı bir giriş yapan uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın erkek kardeşi Roberto Escobar ürettiği Escobar Fold serisinin yeni modeli Escobar Fold 2’nin kutu açılışı dünyaca ünlü bir youtuber tarafından yapıldı.

Kutu açılışını yapan youtuber 16 milyon aboneye sahip, toplamda 3.4 milyar görüntülenme sayısını  elde etmeyi başaran Kanadalı bir boks ve teknoloji kanalının sahibi Unbox Therapy. İşte Escobar Fold 2’nin kutu açılışının yapıldığı o youtube videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=fzIQaPwtrmA

Kutu açılışının yapıldığı video 21 saat içerisinde 1.3 milyon gibi yüksek bir izlenme elde ederek iddiasını güçlendirmeyi başardı.

Escobar Fold 2’nin özellikleri

Telefon açıldığında 7.3 inçlik bir ekran ile bizleri karşılıyor. Katlandığında ise 4.6 inç boyutunda bir ekrana sahip durumda. Ayrıca ekranın köşesinde var olan Samsung Galaxy Fold’un tasarımına çok benzeyen bir çentik bulunuyor.

Escobar Inc isimli şirket tarafından üretilen Escobar Fold 2Snapdragon 855 işlemcisine sahip.

escobar-fold-2nin-kutu-acilisini-yapan-o-unlu-youtuber-kim-2

Escobar Fold 2 ,8GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile 399 dolar (yaklaşık 2390 lira) fiyatla satışta olacak. 12GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip olan Escobar Fold ise 549 dolar (yaklaşık 3288 lira) fiyatla piyasadaki yerini almaya hazırlanıyor. Escobar Fold 2 önümüzdeki ay itibari ile kullanıcılarıyla buluşmaya hazır gibi gözüküyor.

Samsung Galaxy S20’yi önceden sipariş edebilirsiniz

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz