Galaxy S20 beş farklı renk seçeneğiyle karşımızda

0
1.841 Okunma

Android alanında en iyi görünenlerden olan Samsung telefonlar bu yıl Galaxy S20 serisiyle beş farklı renk seçeneği sunuyor. Samsung; S20, S20 + ve S20 Ultra ile bu sefer üç farklı model ile bizleri karşılıyor. Renk seçenekleri, Samsung’un geçen yıl S10 ile sunduklarına kıyasla daha iyi görünüyor.

Galaxy S20 beş farklı renk ile çıktı

galaxy-s20-bes-farkli-renk-secenegiyle-karsimizda-1

Serideki ilk olarak karşımıza çıkan renk Cloud Pink. Aynı zamanda en çok dikkat çeken model denebilir. Galaxy S8, Samsung’un sunduğu son pembe Galaxy S telefonuydu. Cloud Pink aslında Galaxy S8 modeline de oldukça benzer görünüyor. Samsung’un yarattığı pembe renk tonu, telefonun çok uğraşmaya gerek kalmadan öne çıkmasına yardımcı oluyor.

galaxy-s20-bes-farkli-renk-secenegiyle-karsimizda-3

Cloud Pink’e çok yakın olan renk Cloud Blue oldukça güzel görünüyor. Ayrıca bu göz alıcı renk Cloud Pink gibi estetik görüntüsüyle oldukça dikkat çekiyor.

galaxy-s20-bes-farkli-renk-secenegiyle-karsimizda-4

Soft renklerin ardından şimdi de karşımıza Aura Blue çıkıyor. Oldukça havalı duran bu renk her ortamda kendini belli edecek gibi duruyor.

galaxy-s20-bes-farkli-renk-secenegiyle-karsimizda-5

Geriye kalan son iki rengimiz Kozmik Gri ve Kozmik Siyah. Renkli telefon sevmeyenlerin gözdesi olacak olan bu ikilinin oldukça cool olduğunu görüyoruz.

Windows 10 simgeleri yenileniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz