Mandalorian 2. sezon öncesi tatlı bebek Yoda reklamı

0
953 Okunma
bebek yoda

Netflix alternatifi Disney Plus platformunun çok iddalı Star Wars dizisi Mandalorian daha ilk sezon bitmeden 2.sezon için çekimlerin başladığını duyurmuştu. İlk sezonun 8 bölümlük oluşu dizinin hayranlarını üzse de yeni sezon öncesi yayınlanan bebek Yoda oyuncağının reklam filmi gönüllere su serpiyor. Çok tatlı bir reklam filmi hazırlanan oyuncak için, satışların başlaması birçok kişinin beklediği bir andı.

Apple AirPods Star Wars uzay gemisine dönüşürse

Mandalorian 2. sezon öncesi bebek Yoda oyuncağı 

Bildiğiniz gibi Star Wars, Disney‘e satıldıktan sonra çıkan filmler istenilen başarıyı yakalayamadı. Serinin hayranları tarafından da birçok eleştiriye maruz kalan platform, yeni Star Wars dizisi Mandalorian’dan baya ümitliydi. İlk sezonuyla bu ümitleri karşılayan dizinin yeni sezonunun çekimleri de başladı.

2020 yılının sonbaharında yayınlanacak Mandalorian 2. sezon için yine ümitler oldukça yüksek. Beklentilerin yükselmesine neden olan şeyse dizide yer alan Yoda’nın bebek karakteri. Söz konusu dizinin içinde yer alacağı duyurulduğundan beri bebek Yoda gündemden düşmedi. Karakter için özel tasarım eşyalardan oyuncaklara kadar birçok tasarım da dizinin ikinci sezonu gelmeden satışa sunuldu.

Onlardan birisi olan bebek Yoda oyuncağı için Hasbro imzalı oyuncağın reklam filmi de ortaya çıktı. Oldukça tatlı duran bebek Yoda’nın hareket edebildiğini ve ses çıkartabildiğini söyleyelim. Şu anda ön satışta olan oyuncağın 60 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=SBgosi7qLqs&feature=emb_title

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz