Eurovision sanal dünyaya taşınıyor

0
223 Okunma
eurovision-sanal-dunyaya-tasiniyor

Heyecanla beklenen Eurovision Şarkı Yarışması bu yıl Hollanda’nın Rotterdam kentinde gerçekleşecek. Ancak yarışma, küresel salgından kaynaklı kısıtlamalar nedeniyle sanal olarak gerçekleşecek.

Eurovision 2021 sanal köyde gerçekleşecek

3D Eurovision Köyü, Rotterdam’ın sanal bir sürümünü sunuyor. Tribe Company ve DEPT dijital ajansı tarafından tasarlanan platform sayesinde Rotterdam‘ı sanal olarak gezebilecek, ikonik yerlerde dolaşabileceksiniz. Her yıl yaklaşık 20.000 kişiye ev sahipliği yapan yarışma; sanal köy projesiyle bu sayıyı arttırmak ve Eurovision hayranlarının tümüne bu heyecanı yaşatmak istediğini belirtiyor.

Çocuklarınızla beraber evden gezebileceğiniz sanal müzeler

Rotterdam Festivalleri Direktörü Renske Satijn açıklamasında konuyla ilgili şu sözlere yer verdi; “İlk çevrimiçi Eurovision Village ve çok yönlü programla son derece gurur duyuyoruz. Herkese açığız ve bizler 7/24 ücretsiz olarak açığız. Bir sonraki seviye etkinlik deneyiminin yardımıyla ziyaretçilere kaçırmak istemeyeceğiniz performanslar, turlar ve içerik karışımıyla festival hissi vermenin de mümkün olmasından mutluyum. Bu özel bir proje ve Dept and Tribe Company ekibiyle birlikte hızlı bir şekilde başardık.”

2021 Eurovision Şarkı Yarışması’nın 15-23 Mayıs tarihleri arasında, Hollanda’nın Rotterdam kentindeki Rotterdam Ahoy’da gerçekleşecek. Yarışmayı izlemek ve sanal köy deneyimini tatmak isteyenler ise platforma www.eurovisionvillage.com adresinden erişilebilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz