Xiaomi attığı tweet ile gündem de! iPhone mu kullanıyorlar?

0
248 Okunma

Xiaomi yılın ilk çeyreğinde birçok telefon piyasaya sürdü. Farklı reklam ve pazarlama hareketleri sürdüren şirketten Xiaomi Mi 11 için garip bir adım atıldı. Firma, ürünün pazarlanmasında Bill Gates’in boşanmasını kullandı.

WhatsApp, 15 Mayıs’dan sonra olacakları duyurdu!

Xiaomi’den ilginç pazarlama yöntemi

Xiaomi İngiltere resmi hesabı üzerinden markanın yeni modeli Xiaomi Mi 11 için bir tweet atıldı. Pazarlama mantığı ile oluşturulan twette Bill Gates ve Melinda Gates’in boşanma kararı konu alındı. Şirket yeni modellerinin hızlı şarj sistemini öne çıkarmaya çalışırken takipçilerinden büyük tepki topladı. Kısa süre sonra kaldırılan tweette dikkat çeken sadece bu değildi. Resmi hesap üzerinden yapılan bu paylaşım Bir Android yani Xiaomi cihaz üzerinden değil iPhone üzerinden atılmıştı.

Xiaomi mi 11 tweet

Kullanıcılar tarafından dikkat çeken bu durum aslında daha önce de Twitter platformunda yaşandı. Markalar açıklamalarını yaparken konuya açıklık getirdi. Neredeyse tüm markalar sosyal medya paylaşımları için bir reklam ajansı ile çalışıyor. Fakat ajansta çalışan kişilerin telefon tercihlerine ise müdahale edilemiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz