Evcil hayvan sahipleri için sevindiren mod!

0
98 Okunma

Yenilikçi atılımlarıyla bilinen Tesla, yakın zamanda iki yeni kullanıcı özelliğini piyasaya sürecek. Tesla sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak olan özellikler geçtiğimiz günlerde Tesla CEO’su Elon Musk tarafından tanıtıldı. Biri evcil hayvan sahipleri için geliştirilen her iki özellik de doğrudan güvenlikle ilgili.

Bu özelliklerden bir tanesi Sentry Mode. Tesla markalı otomobile yapılan bir hırsızlık ya da vandallık girişiminde harekete geçen mod yüksek sesli bir müzik başlatarak hırsızları ve saldırganları kendinden uzaklaştıracak. 

Diğer özellik ise çok daha ilgi çekici. Geçen ekim ayında bir Tesla Model 3 sahibi, Elon Musk’a otomobilde seyahat eden evcil hayvanlar için özel mod geliştirilmesi gerektiği konusunda tavsiyede bulundu. Diğer Tesla sahipleri tarafından da desteklenen bu fikir Musk’ı harekete geçirdi ve evcil hayvan sahiplerini mutlu edecek o mod sonunda geldi.

Yeni Dog Mode, araç içindeki sıcaklığın belirli bir seviyeyi geçmesini engelleyen bir sistemle çalışacak. Bu sayede evcil hayvanlar araç içinde sıcaktan bunalmayacak. Ayrıca evcil hayvanını kısa süre için arabada yalnız bırakan sürücüler, aracın ekranına hemen geri döneceklerine dair bir not bırakabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz