Sony normal saati akıllı yapıyor!

0
138 Okunma

Teknoloji devi akıllı saatler dünyasına yeniden giriyor. Sony normal saati akıllı hâle çeviren yeni kayışlarını satışa sundu.

Teknoloji devleri akıllı saatlerin üzerine düşerken Sony bu konuda biraz geride kaldı. 2014 yılında piyasaya sürdüğü Android Wear’dan sonra akıllı saat tarafında sessiz kalan şirket şimdi bileğinize akıllı özellikler getiren yeni bir yöntem ile sahalara dönüyor.

Sony Wena kayışları normal saatinizi akıllı bir saate çevirmenizi sağlıyor. Aslında bu kayışları kullanarak melez bir saat kullanmaya başlıyorsunuz. Kondisyonunuzu takip eden akıllı kayış aynı zamanda telefonunuzdan gelen bildirimleri de takip etmenizi sağlıyor.

Sony Wena Wrist Pro

İki farklı tarz seçeneği ile gelen kayışlardan biri daha çok spor severlerin tercih edeceği silikon bir yapıya sahip. Daha premium bir tasarım tercih edenler için ise Wena Wrist Pro ismi verilen metal kayış seçeneği bulunuyor.

İlk olarak İngiltere’de siparişe açılan akıllı kayışlardan Wena Wrist Pro özellikle lüks saatlere entegre edilmek için tasarlanmış.

Sony Wena Wrist Active

Hemen sportif Wena Wrist Active hem de Wena Wrist Pro, 50 metreye kadar suya dayanıklı. Wena Wrist Pro yalnızca adım takibi yapabiliyorken, Wena Wrist Active’de GPS ve kalp atış hızı takibi gibi özellikler de bulunuyor. Akıllı kayışlar Apple Sağlık ve Google Fit ile senkronize edilebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz