Evcil hayvanlar için tasarlanmış teknolojik ürünler

0
594 Okunma

Teknoloji hayatımızın her alanında bizlere kolaylık sağlıyor. Bu yazımızda en yakın dostlarımız olan evcil hayvanlar için tasarlanmış teknolojik ürünlerden bahsedeceğiz. İşte o ürünler:

Evcil hayvan takip cihazları

Dostlarımız çok hareketli.  Bu sebeple de izlenmesi oldukça zor. Bu noktada GPS ve radyo teknolojileri devreye giriyor ve evcil hayvanların güvenliğini sağlayan alternatifler sunuyor. Kayıp eşya bulucu adıyla da bilinen akıllı takip cihazı, evcil hayvanın kaybolmasının önüne geçmek için tasarlanmış teknolojik ürünlerden biri.

Kedi ve köpek su pınarı

Evcil hayvanlar için tasarlanmış teknolojik ürünlerin bir diğeri ise su pınarı. Bu cihaz sevimli dostunuzun olması gerektiği kadar su tüketebilmesini sağlıyor. Ayrıca siz evde olmadığınızda dostlarınız susuz kalmıyor. Su pınarları su seviyesinin düşmesi durumunda alarm vererek uyarıda da bulunabiliyor.

Evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak uygulamalar

Kendi Kendini Temizleyen Kedi Kumu

Evcil hayvan sahiplerinin en beğendiği teknolojik ürünlerden biri kendi kendini temizleyen kum. Kediler küre şeklindeki bu cihazın içine girdiğinde, ağırlıkla aktifleştirilen sensör, hayvanı tespit ediyor. Kedi oradan çıktıktan yedi dakika sonra, küre otomatik olarak dönmeye ve atıkları bölmeden dışarıya doğru elemeye başlıyor.

Otomatik evcil hayvan besleyici

Evcil hayvanı olanların en büyük sorunlarından bir tanesi de siz evde yokken kedinize veya köpeğinize kimin mama vereceği konusudur. Bu teknolojik cihaz tam bu noktada devreye giriyor. Evcil hayvan besleyicilerinde programlanabilir bir gösterge paneli bulunuyor. Bu panel sayesinde evcil hayvanınızın beslenme saatlerini ve mama miktarını otomatik olarak ayarlayabiliyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz