Evde cilt bakım cihazları ne kadar faydalı?

0
239 Okunma

İleri teknolojinin etki ettiği en önemli sektörlerden biri de güzellik endüstrisi. Yıllardır yüzdeki kırışıklıklar, sivilceler ya da vücuttaki istenmeyen tüyler için sık sık ileri teknoloji ürünlerine başvuruyoruz. Günümüzde bu teknolojilerin bir kısmı evlerimize girecek kadar kompakt hale geldi. Evde cilt bakım cihazları her geçen gün daha da popülerleşiyor.

Uzmanlar evde cilt bakımı yapılmasının hayati önem taşıdığına dikkat çekiyor. Tabiki hâlâ kapsamlı ve derinlemesine bir bakımın evde yapılması mümkün değil. Ancak kapsamlı bakıma evdeki cilt bakımı son derece yardımcı oluyor. Ayrıca yalnızca evde cilt bakımı da yeterli seviyede yardımcı oluyor. Aynı zamanda daha ekonomik.

İlerleyen yıllarda evde kullanılan güzellik cihazlarının nemlendiriciler kadar popüler olacağı aşikar. Çünkü cilt bakım kremleri ve cilt bakım cihazları bir takım oyunu içinde çalıştıklarında çok daha verimli oluyor. 

Bir plastik cerrah olan Dr. Stephen Greenberg ise bu tarz cihazları seçerken gerekli onayları almış cihazların tercih edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor. Hatta doktor onaylı olmasının doğru olduğuna inanıyor. Greenberg evde kullanılan kişisel bakım cihazlarından mucize beklenmemesi gerektiğinin de altını çizdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz