Evde işleri kolaylaştıran Roomba i7 Plus satışa çıktı

0
376 Okunma

Gelişen teknolojiyle birlikte ev işlerine harcanan süre azalıyor. Günümüzde birçok teknolojik ev aleti, ev sakinlerinin kendine zaman ayırmasına yardımcı oluyor. Ev temizliği için önemli bir yardımcı olan elektrikli süpürgeler de gün geçtikçe kendi başına evi temizleyebilir hale geliyor. Roomba i7 Plus da bu temizliğin üstesinden gelen robotlardan biri. iRobot Roomba i7 Plus ülkemizde satışa çıktı.

iRobot Roomba i7 Plus Türkiye’de

8.999 TL’lik başlangıç fiyatıyla raflardaki yerini alan Roomba i7 Plus sahip olduğu Clean Base teknolojisiyle kendi haznesini kendi boşaltabiliyor. Böylece hem şarj ünitesi hem de temizleme haznesini kendi başına temizleyebiliyor. Robot süpürgenin tek kullanımlık toz torbası, 30 toz haznesi kadar kiri tutabildiği için bir ay boyunca evler kimsenin yardımı olmadan otomatik olarak temizleniyor.

Akıllı Haritalama özelliğine sahip olan süpürge bu sayede oda seçimi yaparak temizlik yapmaya da olanak sağlıyor. İlk kullanıldığında evin haritasını çıkaran minik robot, sonrasında odaları tanıyabiliyor. iAdapt 3.0 navigasyon sistemine sahip robot kendini bu sayede yönetebiliyor. Seçilen odaları temizleyebiliyor.

Roomba i7 Plus evi temizlerken metrekare sınırı da yapmıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz